Στους Παράκτιους Μεσογειακούς Δημάκη και Μπιτάδος!

19/08/2019 - 10:19 Τελευταία τροποποίηση στις 19/08/2019 - 10:30

Mε 111 αθλητές και αθλήτριες θα συμμετάσχει η Ελλάδα στους 2ους Μεσογειακούς Παράκτιους Αγώνες, που θα διεξαχθούν σε Πάτρα και Αγρίνιο (σλάλομ σκι) από τις 25 έως τις 31 Αυγούστου. Ανάμεσα τους και δύο Λέσβιοι, που ενώνουν δύο διαφορετικές γενιές και αποδεικνύουν ότι το νησί μας διέθετε πλούσιο αθλητικό παρελθόν, διατηρεί άκρως επιτυχημένο παρόν και θα μας χαρίσει αδιαμφισβήτητα έντονες συγκινήσεις στο μέλλον.

Στην τελική σύνθεση της ελληνικής αποστολής, η οποία απαρτίζεται από 63 άνδρες που θα συμμετάσχουν στα 11 αθλήματα του προγράμματος και 48 γυναίκες οι οποίες θα λάβουν μέρος σε 10 αθλήματα, συγκαταλέγεται η σπουδαία πρωταθλήτρια Ντενίζ Δημάκη και ο ελπιδοφόρος Παναγιώτης Μπιτάδος. Οι δύο αθλητές από τη Λέσβο θα αγωνιστούν στο Aquathlon, που περιλαμβάνει μόνο κολύμπι και τρέξιμο, παρακάμπτοντας το σκέλος της ποδηλασίας σε σύγκριση με το τρίαθλο.

Πριν από τέσσερα χρόνια, στους αγώνες της Πεσκάρα στην Ιταλία, η χώρα μας κατέκτησε συνολικά 19 μετάλλια (4 χρυσά, 7 ασημένια, 8 χάλκινα), καταλαμβάνοντας την 3η θέση στην τελική κατάταξη, πίσω από την οικοδέσποινα Ιταλία που είχε πρωτεύσει με 70 (33-23-14) και τη Γαλλία, η οποία ακολούθησε με 27 (13-5-9).

Αναμφίβολα, τόσο για την Ντενίζ όσο και για τον Παναγιώτη, η συμμετοχή τους με το εθνόσημο σε μια τόσο μεγάλη διοργάνωση αποτελεί τιμή, με τις ευχές όλων μας για κάποιο μετάλλιο να τους συντροφεύουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey