Πρώτη θέση για τον Παναγιώτη Μπιτάδο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Διάθλου

17/03/2023 - 12:49 Τελευταία τροποποίηση στις 17/03/2023 - 13:04

Άνοιξε η αυλαία στη σειρά των Πανελλήνιων Πρωταθλημάτων με Super Sprint και Sprint Διάθλου, με τον Παναγιώτη Μπιτάδο να ανεβαίνει ξανά στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου.

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Διάθλου την Κυριακή 12 Μαρτίου 2023, στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Κωπηλατοδρομίου Σχινιά με τη συνδιοργάνωση της Transition Sports.  Στον αγώνα συμμετείχαν 41 αθλητές και αθλήτριες από τις κατηγορίες Νεανίδων, Νέων Ανδρών, Ανδρών, Γυναικών καθώς και Masters, μεταξύ των οποίων και ο Παναγιώτης Μπιτάδος.

Στην πολυπληθέστερη ομάδα από πλευράς συμμετοχής, την κατηγορία Ανδρών που δημιούργησε έντονο αγωνιστικό κλίμα, ο Μυτιληνιός Παναγιώτης Μπιτάδος (Αθλητικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, ο Οδυσσέας) πρωταγωνίστησε για άλλη μια φορά, με τον ταχύτερο χρόνο της ημέρας. Δεύτερος τερμάτισε ο Βώκος Φίλιππος (Αθλητικός Σύλλογος ο Οδυσσέας), με μια εξαιρετική εμφάνιση και πολύ κοντά στην τρίτη θέση ο Καμαρινός Γιάννης (Triathlon Acdemy).

Στους αγώνες επίσης ξεχώρισαν οι δύο ελπιδοφόρες Νεάνιδες, Ζορμπά Άνθια και Μαγνήσαλη Ελένη-Αναστασία, αθλήτριες του CGS Sports Club, οι οποίες αγωνίστηκαν στην απόσταση Super Sprint και τερμάτισαν “μαζί” εισπράττοντας για την προσπάθεια τους το χειροκρότημα όλων των θεατών. Στην κατηγορία Νέων Ανδρών νικητής αναδείχθηκε ο Άγγελος Βοζίκης, Αθλητικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης ο Οδυσσέας, με δεύτερο τον Πάφο Μάρκο-Δημήτριο, ΛΟΣ ΒΑΘΡΟΣ. Στην κατηγορία Γυναικών πρωταγωνίστησε η Νάντια Συντζανάκη, CGS Sports Club με δεύτερη αθλήτρια την Αγγελική Μαρλαγκούτσου, Νηρηίδα.

Ακόμη, στις κατηγορίες Masters το αγωνιστικό ενδιαφέρον συνεχίστηκε με εξαιρετικούς χρόνους και μεγάλη συμμετοχή. Καλύτερος χρόνος στην κατηγορία Ανδρών από τον Χρυσαφέλη Απόστολο, Πρόοδος και στην κατηγορία Γυναικών από την Βίκυ Δεληγεώργη, CGS Sports Club. Παράλληλα με το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Διάθλου διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία και ο ανοιχτός αγώνας Διάθλου, Sprint και Standard Transition Sports με τη συμμετοχή 120 αθλητών/αθλητριών.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey