Ξανά Πρόεδρος ο Ντουντούλας στην ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ

24/12/2010 - 13:50 Τελευταία τροποποίηση στις 24/12/2010 - 13:59

Μέσα σε καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση και ακολούθως οι αρχαιρεσίες στην ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου, με τα σωματεία να δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στην ίδια σχεδόν διοίκηση, που ήταν τα τελευταία χρόνια στο τιμόνι της ΕΑΣ.

Στη Γενική Συνέλευση συζητήθηκε το θέμα του «Καλλικράτη», ο οποίος αν εφαρμοστεί και στον κλασικό αθλητισμό, παραμένει άγνωστο σε ποιο νησί θα εδρεύει η νέα επιτροπή, στο χώρο του Αιγαίου. Ακόμη συζητήθηκε το σοβαρό ζήτημα της χρηματοδότησης από την πολιτεία, η οποία τα τελευταία χρόνια ήταν πολύ μικρή, ώστε να γίνουν αγώνες σε τοπικό επίπεδο.

Το συμβούλιο
Ο Μάριος Ντουντούλας παραμένει και για τα επόμενα δύο χρόνια στον προεδρικό θώκο και μαζί με τους συνεργάτες του, θα προσπαθήσουν να επιλύσουν τα προβλήματα και συνάμα να εκτελέσουν το αθλητικό καλεντάρι της νέας χρονιάς. Στη θέση του αντιπροέδρου, παραμένει ο Μιχάλης Δεμερτζής, ενώ ο Ηλίας Κουνιαρέλλης θα είναι ο γεν. γραμματέας της ΕΑΣ. Τις άλλες θέσεις καταλαμβάνουν η Λουκία Κάρμεν Γλιγλή, ως ειδικός γραμματέας και ο Γιώργος Καρακωσταντής ως ταμίας με αναπληρωματικό τον Παναγιώτη Νείρο. Τέλος, νέο πρόσωπο και μάλιστα από τη Λήμνο, είναι ο Στυλιανός Κουμαράς ο οποίος καταλαμβάνει τη θέση του Χαράλαμπου Πολυμιάδη, που έχει εγκατασταθεί στην Αθήνα.
Με την ευκαιρία των εορτών, η διοίκηση της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου, ευχήθηκε σε όλα τα σωματεία, τους προπονητές και τους αθλητές, καλές γιορτές.

Πηγή: www.emprosnet.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey