Στο Σχηματάρι το Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα

  • SportLesvos
  • Κατηγορία Στίβος

Πλησιάζει η διεξαγωγή του Πανελληνίου Σχολικού Πρωταθλήματος Στίβου, το οποίο έχει προγραμματιστεί για το διήμερο 18 και 19 Απριλίου.

Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στο Στάδιο Σχηματαρίου «Ευάγγελος Δεπάστας» και η Λέσβος, όπως κάθε χρόνο άλλωστε, έχει πολλές πιθανότητες για κατάκτηση μεταλλίων, αφού την πρόκριση έχουν εξασφαλίσει αθλητές και αθλήτριες που διακρίνονται στα αγωνίσματά τους εντός συνόρων.

Συγκεκριμένα, προκρίθηκαν από τη Β' Φάση πέντε μαθητές και μαθήτριες στα τελικά της διοργάνωσης. Πρόκειται για τους: 

Η Μαντώ Ανθούσα (ΕΠΑΛ Καλλονής) κέρδισε την 1η θέση στα 1.500μ με χρόνο 4.44.07 και προκρίθηκε μάλιστα ως 1η συνολικά από όλους τους ομίλους, δείχνοντας ότι αποτελεί το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση της πρωτιάς, διεκδικώντας έτσι και μια θέση στην Παγκόσμια Γυμνασιάδα, που φέτος θα διεξαχθεί στο Μαρόκο.

Η Κασσάνδρα Ντερβίση (ΓΕΛ Παμφίλων) κατέκτησε την 1η θέση στα 2.000μ στιπλ με 7.33.79 και προκρίθηκε ως 2η στο σύνολο, αποτελώντας μια ακόμα ελπίδα για τον κλασικό αθλητισμό της Λέσβου.

Η Μέλπω Μπαράκη (2ο ΓΕΛ Μυτιλήνης) ήταν στην 1η θέση του ακοντισμού με βολή στα 45,70μ και κατάφερε να προκριθεί ως 3η στη συνολική κατάταξη.

Ο Κωνσταντίνος Θεριουδάκης (1ο ΕΠΑΛ Μυτιλήνης) κέρδισε τα 3.000μ με 9.39.61 και προκρίθηκε ως 4ος συνολικά.

Τέλος, ο Ευστράτιος Τζιμής (φωτό) (ΕΠΑΛ Καλλονής) νίκησε στα 400μ εμπ. με 59.42 και κατόρθωσε να προκριθεί ως 6ος στο σύνολο.

Karekos728x90