Ασημένια στα Βαλκάνια η Φιάσκα!

14/04/2018 - 15:50 Τελευταία τροποποίηση στις 04/12/2018 - 10:51

Η πρώτη μεγάλη επιτυχία (ως την επόμενη) για τον κλασικό αθλητισμό της Λέσβου τη φετινή σεζόν και μάλιστα σε διεθνές επίπεδο, είναι γεγονός!

Η Όλγα Φιάσκα εντυπωσίασε για μια ακόμη φορά στο βάδην, κατακτώντας το ασημένιο πρωτάθλημα στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα για την κατηγορία κορασίδων. Με επίδοση 24.30, η Μυτιληνιά πρωταθλήτρια της Αθλοκίνησης τερμάτισε στη 2η θέση, πίσω από την αθλήτρια της Τουρκίας, Ντεμίρ, χάνοντας στις λεπτομέρειες ακόμα και την πρωτιά. Οι αγώνες πραγματοποιούνται στο Ζρένγιανιν της Σερβίας.

Η αθλήτρια του Γρηγόρη Κοντού έκανε μια έξυπνη κούρσα τακτικά, αλλά στα τελευταία μέτρα δεν κατάφερε να κοντράρει την Τουρκάλα αντίπαλό της, η οποία «έτρεξε» κατά το κοινώς λεγόμενο στο βάδην, με αποτέλεσμα να κερδίσει το ασημένιο μετάλλιο.

Να σημειωθεί, ότι η επίδοσή της (24.29.0) είναι μια ακόμα επιβεβαίωση του ορίου πρόκρισης για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ18, που θα διεξαχθεί στο Γκιορ της Ουγγαρίας, κάτι που έχει επανάλβει δύο ακόμα φορές φέτος. Θεωρείται δεδομένη έτσι η συμμετοχή στην κορυφαία διοργάνωσης της Ευρώπης για τις αναπτυξιακές ηλικίες.

Η Λέσβος παραμένει στο υψηλότερο επίπεδο και είναι βέβαιο ότι αυτή είναι μόνο η αρχή, αφού η σεζόν προμηνύεται άκρως εντυπωσιακή. 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey