Ανίκητη η Λέσβος στο βάδην!

17/06/2018 - 09:32 Τελευταία τροποποίηση στις 18/06/2018 - 13:30

Με δύο ακόμα μετάλλια για τη Λέσβο ξεκίνησε η δεύτερη μέρα διεξαγωγής του Πανελληνίου Πρωταθλήματος εφήβων - νεανίδων (K20) στα Τρίκαλα.

Η Όλγα Φιάσκα (Αθλοκίνηση Μυτιλήνης) έσπασε όλα τα κοντέρ κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στα 10.000 μέτρα βάδην και μάλιστα με εξωπραγματική επίδοση. Τερμάτισε σε χρόνο 48:17.60, επίδοση που αποτελεί μια από τις καλύτερες στον κόσμο (!) στην κατηγορία των κορασίδων και φυσικά παλλεσβιακό ρεκόρ, βάζοντας υποθήκη για πολύ μεγάλα πράγματα στο κοντινό μέλλον. Ας μην ξεχνάμε ότι η πρωταθλήτρια μας έχει πιάσει ήδη το όριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ18 του Γκιορ στην Ουγγαρία στα 5.000μ βάδην και απέχει ελάχιστα από το όριο και των 10.000μ βαδην. 

Το συγκεκριμένο αγώνισμα ήταν καθαρά υπόθεση της Λέσβου, αφού στην 3η θέση τερμάτισε η Δέσποινα Κελεμένη (Αθλοκίνηση Μυτιλήνης), κατακτώντας έτσι το χάλκινο μετάλλιο με επίδοση 50:12.22. Επιβεβαίωσε έτσι για ακόμα μια φορά πως αποτελεί σπουδαία αθλήτρια και μόνο τυχαία δεν ήταν η κλήση της στην Εθνική ομάδα προ ημερών, εκπροσωπώντας το εθνόσημο στη Λιθουανία.

Στη 2η θέση τερμάτισε η Κυριακή Φιλτισάκου με 49:05.24.

Οι δύο αθλήτριες, που γυμνάζονται με τον Γρηγόρη Κοντό, τα πήγαν ξανά περίφημα. Δυστυχώς όμως δεν έχουν την παραμικρή βοήθεια από τους τοπικούς φορείς ή κάποιους χορηγούς, που θα σήκωναν ένα μικρό μόνο βάρος της προετοιμασίας τους. Είναι λυπηρό, γιατί μιλάμε για Πρωταθλήτριες Ελλάδας, που μάλιστα τιμούν τη χώρα μας σε διεθνείς διοργανώσεις.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey