Τα νέα ταρτάν θα είναι η ελάχιστη επιβράβευση!

25/06/2018 - 17:13 Τελευταία τροποποίηση στις 26/06/2018 - 01:36

Έχω την αίσθηση ότι επιβάλλεται να τοποθετήσουμε τα πράγματα στη σωστή τους θέση, ιεραρχώντας επιτέλους και ως Τύπος τη σπουδαιότητα των αθλητικών επιτευγμάτων των πρωταθλητών και πρωταθλητριών μας στο στίβο.

Αρκεί λοιπόν να αναφέρουμε ότι η συγκομιδή μεταλλίων και βαθμών στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ18 της Κατερίνης ήταν η μεγαλύτερη μετά το 2004, με πέντε αθλήτριες στο βάθρο (Μαντώ Ανθούσα x2, Όλγα Φιάσκα, Κατερίνα Τζινιέρη, Γεωργία Σελλούντου, Κασσάνδρα Ντερβίση), τουλάχιστον 14 ατομικά ρεκόρ (Τζινιέρη 100μ/200μ, Ανθούσα - 800μ, Φιάσκα - 5.000μ βάδην, Σελλούντου - 100μ εμπ, Ντερβίση - 2000μ στιπλ/3.000μ, Μαρία Κάσου - 1.500μ, Στρατής Τζιμής - 400μ/400μ εμπ, Παρασκευή Παπάζογλου - ύψος, Κωνσταντίνος Θεριουδάκης - 3.000μ, Μιχάλης Κουσουνιάς 100μ/200μ), μεταξύ των οποίων δύο παλλεσβιακά ρεκόρ (Ανθούσα - Φιάσκα) και φυσικά αποκορύφωμα την καλύτερη επίδοση φέτος στον κόσμο και στα 5.000μ βάδην από την Όλγα Φιάσκα, η οποία είναι αυτή τη στιγμή κορυφαία στον κόσμο και στα 10.000μ βάδην Κ18!

Σε άλλα νέα, είναι Δευτέρα μεσημέρι και οι περισσότεροι ασχολούνται κατά κύριο λόγο με τις μεταγραφές των συμπαθέστατων ποδοσφαιρικών συλλόγων στα τοπικά πρωταθλήματα, με κάτι φιλαράκια 35άρηδες που εξασκούν ακόμα το αγαπημένο μας μπασκετάκι εκτός νησιού και με την τεράστια επιτυχία τοποθέτησης συνθετικού τάπητα σε άλλα 2-3 γήπεδα χωριών του νησιού μας.

Λοιπόν, για να τελειώνουμε. Να ολοκληρωθεί άμεσα η ανακαίνιση των ταρτάν στίβου (μπλε κατά προτίμηση) σε «Ταρλά» και «Κ. Κεντέρης», μιας και εγκρίθηκαν οι πιστώσεις τους στο ΠΔΕ της Περιφέρειας Β. Αιγαίου με προϋπολογισμό ύψους 700.000€, διαχρονικό αίτημα και μέσα από το «SL». Θα είναι η ελάχιστη ένδειξη σεβασμού στους κόπους και τις θυσίες όλων αυτών των παιδιών, των προπονητών, αλλά και των γονιών τους.

Είναι το λιγότερο που μπορεί να κάνει η Περιφέρεια και ο Δήμος για την κορυφαία στον κόσμο Όλγα, την νταμπλούχα και φέτος Μαντώ, τη Γεωργία, την Κασσάνδρα και τη Μαρία που κλήθηκαν για πρώτη φορά στην Εθνική Ελλάδας, τον Στρατή που ξεπέρασε όχι μόνο τον εαυτό του αλλά και τον προπονητή του και περισσότερο για την Κατερίνα, η οποία ξεκινά από την Ερεσό για να προπονηθεί στην Καλλονή, φέρνοντας μάλιστα ένα μετάλλιο που θα ήταν σίγουρα χρυσό, αν είχε τη δυνατότητα να προπονείται καθημερινά και όχι τρεις φορές τη βδομάδα...

Αυτά τα λίγα.

Και ευχαριστώ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey