Το πάλεψε η σκυτάλη στο Βερολίνο [vid]

12/08/2018 - 20:38 Τελευταία τροποποίηση στις 13/08/2018 - 12:38

Πολύτιμες εμπιερίες από μια πολύ σημαντική διοργάνωση αποκόμισαν οι Ελληνίδες αθλήτριες, που εκπροσώπησαν τη χώρα μας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στίβου, στο Βερολίνο.

Με την Γρηγορία Κεραμιδά να ξεκινά πρώτη και τις Πεσιρίδου, Σπανουδάκη, Πολίτη να ολοκληρώνουν την κούρσα, η Ελλάδα τερμάτισε στην 7η θέση της πρώτης ημιτελικής σειράς, με χρόνο 44.48 που αποτελεί φετινό ρεκόρ για τη χώρα μας. Συνολικά, η Ελλάδα ήταν 14η στις 15 χώρες που συμμετείχαν και θα μπορούσε να έχει πετύχει κάτι καλύτερο, εφόσον αγωνιζόταν και η ασημένια πρωταθλήτρια Ευρώπης στα 400μ, Μαρία Μπελιμπασάκη.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι όπως όλοι οι αθλητές και οι αθλήτριες της Ελλάδας, έτσι και η Γρηγορία Κεραμιδά αφιέρωσε τον αγώνα της στους αδικοχαμένους συμπολίτες μας, που έχασαν τη ζωή τους στις καταστροφικές πυρκαγιές, τιμώντας τη μνήμη τους. Μάλιστα, κατά την παρουσίαση της, έδειξε με νόημα το μαύρο πένθος που είχε στην εμφάνισή της.

Αυτή ήταν η πρώτη συμμετοχή της σπρίντερ από την Καλλονή σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, συνεχίζοντας την άκρως επιτυχημένη παρουσία της στους στίβους σε Ελλάδα και Ευρώπη. 

Δείτε την Κεραμιδά στην παρουσίαση της Ελλάδας στα 4x100μ

Η Γρηγορία Κεραμιδά @gregor_ker από την Καλλονή συμμετείχε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βερολίνου, αγωνιζόμενη στη σκυταλοδρομία 4x100μ, με την εθνική ομάδα να σημειώνει φετινό ρεκόρ (44.48) στην 1η ημιτελική σειρά, μένοντας στη 14η θέση της τελικής κατάταξης. Μαζί της έτρεξαν οι Πεσιρίδου, Σπανουδάκη και Πολίτη, αφιερώνοντας τον αγώνα τους στα αδικοχαμένα θύματα των φονικών πυρκαγιών της Αττικής, τιμώντας παράλληλα τη μνήμη τους. ????‍♀️?‍♀️?‍♀️?‍♀️ 4️⃣❌1️⃣0️⃣0️⃣Ⓜ️ #athletics #european #championship #berlin #2018 #greece #relay #4x100m #nationalteam #sportlesvos #aegean #lesvos #kalloni

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SportLesvos.gr (@sportlesvos.gr) στις

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey