Το «ευχαριστώ» του ΑΟ Μεσοτόπου για τον Ημιμαραθώνιο

13/08/2018 - 19:49

Ευχαριστήρια ανακοίνωση εξέδωσε ο ΑΟ Μεσοτόπου, μετά την ολοκλήρωση του 5ου Ημιμαραθωνίου Μεσοτόπου Λέσβου, την προηγούμενη Κυριακή (5/8).

Αναλυτικά: «Την Κυριακή 5 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε ο 5ος Ημιμαραθώνιος Μεσοτόπου Λέσβου με μεγάλη επιτυχία. Με ευχαρίστηση διαπιστώσαμε την αυξημένη συμμετοχή στο σύνολο των αγώνων και το πλήθος του κόσμου που προσήλθε για να παρακολουθήσει.

Δεν θα μπορούσε να ευοδωθεί αυτή η εκδήλωση χωρίς την έμπρακτη στήριξη πολλών από εσάς.Από την πρώτη στιγμή ο θεσμός του Ημιμαραθωνίου βρήκε αποδέκτες και αρωγούς ευαισθητοποιημένους πολίτες, φορείς,  επιχειρήσεις, και εθελοντές.  Η άμεση ανταπόκριση όλων των φορέων απέδειξε πως ενώνοντας τις δυνάμεις μας μπορούμε να πετύχουμε πολλά.

Για τον λόγο αυτό με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους συνδιοργανωτές μας,  ΝΠΔΔ Πολιτισμού Αθλητισμού και Τουρισμού Δήμου Λέσβου και την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου για την πολύτιμη βοήθεια τους σε όλα τα επίπεδα.

Τους οικονομικούς μας χορηγούς για την στήριξη και βοήθεια τους. Καθώς και τους χορηγούς μας σε είδος.

Τους εθελοντές που ο καθένας με τον τρόπο του βοήθησε  στην επιτυχή διεξαγωγή της εκδήλωσης,  αύτη η γιορτή του αθλητισμού  βασίζεται πρωτίστως στην προσφορά, στον εθελοντισμό και την αγάπη για τον τόπο.

Ευχαριστούμε επίσης την διεύθυνση του  Ε.Κ.Β.Α Μυτιλήνης και ιδιαίτερα τους διασώστες κ. Βαφειάδη Γεώργιο και κ. Τσομπανέλλη Ευστράτιο.

Το αστυνομικό τμήμα Άντισσας και τον διοικητή κ. Καλαρέτα Αντώνη  που είναι εκεί κάθε χρόνο και βοηθάει στην ασφάλεια και την ομαλή λειτουργία του αγώνα.

Τους γιατρούς μας, κ. Βαγγέλη Γεωργίου, κ. Παναγιώτη Κοντό, κ. Νίκο Περιβολάρη, κ. Παναγιώτη Προβέντζα που είναι πάντα δίπλα μας.

Και φυσικά όλους τους αθλητές που συμμετείχαν στα αγωνίσματα, διότι χωρίς αυτούς δε θα μπορούσε να υπάρχει αυτή η διοργάνωση, καθώς και όλο τον κόσμο που ήρθε και φέτος σαν κοινό, γιατί με την παρουσία τους επιβράβευσαν και τις δικές μας προσπάθειες, αλλά και αυτές των αθλητών. Να αναφερθεί επίσης ότι φέτος για πρώτη φορά συμμετείχαν και άτομα με ειδικές ανάγκες που με τη δύναμη και το κουράγιο τους, συγκίνησαν και ξεχώρισαν. Για αυτό θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το ίδρυμα «ΗΛΙΑΚΤΙΔΑ»καθώς και τον πρόεδρο τους κ. Ιωάννη Αντωνίου που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Κλείνοντας, θα θέλαμε για άλλη μια φορά να εκφράσουμε την εκτίμηση μας σε όλους αυτούς που στέκονται δίπλα μας, αρωγοί στη οργάνωση και διεξαγωγή αυτής της εκδήλωσης, να ευχηθούμε καλό υπόλοιπο καλοκαιριού και να ανανεώσουμε το ραντεβού μας για του χρόνου.

Με εκτίμηση το Δ.Σ»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey