Έπεσαν τα... τείχη για την υποδοχή της Όλγας Φιάσκα!

21/10/2018 - 22:40 Τελευταία τροποποίηση στις 21/10/2018 - 23:38

Μοναδικές στιγμές έζησαν όσοι βρέθηκαν απόψε στην αίθουσα αφίξεων του αεροδρομίου «Οδυσσέας Ελύτης» της Μυτιλήνης, κατά την υποδοχή της χάλκινης Ολυμπιονίκη του Μπουένος Άιρες, Όλγας Φιάσκα.

Λίγο μετά τις 9 το βράδυ, αφότου προσγειώθηκε η πτήση από την Αθήνα, τα όσα ακολούθησαν ήταν συγκινητικά. Η Όλγα Φιάσκα, που έγινε το πρόσωπο της εβδομάδας στη Λέσβο μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στα 5.000μ βάδην των Ολυμπιακών Αγώνων Νέων, στην Αργεντινή, εμφανίστηκε στην αίθουσα και στη θέα συγγενών και φίλων που βρίσκονταν εκεί ξέσπασε σε δάκρυα χαράς.

Ο πατέρας της, Σπύρος, ήταν ο πρώτος που την πήρε στην αγκαλιά του, με τη μαμά Μυρσίνη να ακολουθεί και φυσικά τα αδέρφια της, τη Μιχαέλα και τον Γιώργο, ο οποίος της χάρισε και μια πολύχρωμη ανθοδέσμη γεμάτος περηφάνια.

Ξεχωριστή ήταν και η στιγμή που η Όλγα δέχθηκε τα φιλιά, αλλά και τις ευχές, της γιαγιάς της Ευστρατίας, ενόσω άπαντες στο αεροδρόμιο είχαν στρέψει το βλέμμα τους στην χάλκινη Ολυμπιονίκη, υπό το θερμό τους χειροκρότημα.

Στο αεροδρόμιο βρέθηκαν επίσης ο Δήμαρχος Λέσβου κ. Σπύρος Γαληνός, που συνεχάρη θερμά την Μυτιληνιά αθλήτρια για την επιτυχία της, καθώς επίσης εκπρόσωπος της Περιφέρειας Β. Αιγαίου, αλλά και του δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Τουρισμού.

Οι στιγμές ήταν συγκινητικές και η Όλγα έδειχνε να τα έχει χαμένα, παρότι είχε προηγηθεί μια ακόμα υποδοχή στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» από τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Βασιλειάδη, παρουσία εκπροσώπων και του Συλλόγου Παφλιωτών της Αθήνας, οι οποίοι είχαν μια ξεχωριστή αγκαλιά για την πρωταθλήτριά μας.

Ασφαλώς, το «SL» βρέθηκε στην υποδοχή της χάλκινης Ολυμπιονίκη, καταγράφοντας τις μοναδικές αυτές στιγμές. Ακολούθως συνομίλησε μαζί της για τα συναισθήματα από τη σπουδαία της επιτυχία και τα όσα εκτυλίχθηκαν κατά την επιστροφή στη γενέτειρά της. Τη συνέντευξή της θα την παρακολουθήσετε αύριο σε βίντεο, αποκλειστικά από το www.sportlesvos.gr.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey