Μεταγραφή η Αργυρού στον ΓΣ «Ελευθέριος Βενιζέλος»

24/10/2018 - 13:59

Έφυγε πέρυσι από τη Μυτιλήνη για την Αθήνα, ανοίγοντας τα φτερά της εκτός νησιού. Αγωνιστικά εντάχθηκε στον ΓΣ Νεάπολης Χαλκίδας και μάλιστα υπήρξε όλο το προηγούμενο διάστημα συναθλήτρια της Κατερίνας Δαλάκα, όσο εκείνη βέβαια έδινε τους δικούς της αγώνες στους στίβους μάχης του Survivor! Ο λόγος για τη Μαρίτα Αργυρού, που μετά από πολλά μετάλλια στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα με τα χρώματα της Αθλοκίνησης Μυτιλήνης, αναζήτησε την αγωνιστική της εξέλιξη στην πρωτεύουσα.

Η Αργυρού πήρε μεταγραφή φέτος στον ΓΣ «Ελευθέριος Βενιζέλος», ο οποίος είναι ο κορυφαίος σύλλογος της χώρας στην αξιολόγηση του ΣΕΓΑΣ για το 2018. Αναμφίβολα, μια τεράστια επιτυχία για τη Μυτιληνιά σπρίντερ, που θα εκπροσωπεί στους αγώνες της ένα σωματείο με τεράστια ιστορία και με συνεχείς επιτυχίες σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες, αποτελώντας μια «κυψέλη» πρωταθλητών στα Χανιά. Η ίδια πάντως θα εξακολουθήσει να μένει στην Αθήνα, όπου από φέτος μάλιστα θα εκμεταλλευτεί και μία από τις υποτροφίες του ΣΕΓΑΣ για φοίτηση σε κάποιο από τα συνεργαζόμενα ΙΕΚ.

Η περσινή χρονιά στην κατηγορία νέων γυναικών ήταν ιδιαιτέρως απαιτητική για τη Μυτιληνιά σπρίντερ. Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα νέων Α-Γ των Τρικάλων κατέκτησε την 7η θέση στα 200μ, ενώ μια εβδομάδα αργότερα στο Πανελλήνιο Α-Γ στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο της Πάτρας αναδείχθηκε 15η. Η Μαρίτα Αργυρού έχει ατομικό ρεκόρ στα 200μ 25.74, ωστόσο όπως φαίνεται θα επιστρέψει φέτος στα 400μ, ενδεχομένως και στη σκυταλοδρομία.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey