Η αποκατάσταση της Όλγας έχει ονοματεπώνυμο!

24/10/2018 - 15:57 Τελευταία τροποποίηση στις 24/10/2018 - 16:16

Μπορεί η Όλγα Φιάσκα να επέστρεψε στη Λέσβο με το χάλκινο μετάλλιο από τους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων του Μπουένος Άιρες, δεχόμενη από παντού συγχαρητήρια για την επιτυχία της αυτή, όμως λίγοι γνωρίζουν ότι στη διάρκεια της προετοιμασίας της για τους αγώνες ταλαιπωρήθηκε από έναν τραυματισμό στο ισχίο.

Την αποκατάστασή του τραυματισμού της στη Μυτιλήνη ανέλαβαν οι φυσικοθεραπευτές Δημήτρης και Θόδωρος Τάκας, που σίγουρα δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις. Στο φυσιοθεραπευτήριο τους, επανδρωμένο με σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό, η Όλγα πέρασε αρκετές ώρες το διάστημα που μεσολάβησε από τον τραυματισμό της μέχρι και την αναχώρησή της για την Αργεντινή. Το αποτέλεσμα αποτυπώνεται στο χάλκινο μετάλλιο, ξεπερνώντας τους πόνους της και ανεβαίνοντας στο ολυμπιακό βάθρο, μετά τον διπλό τελικό στα 5.000μ βάδην.

Ο Δημήτρης Τάκας υπήρξε στο παρελθόν μέλος του ιατρικού τιμ της Εθνικής ομάδας στίβου, συμμετέχοντας ενεργά στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ε-Ν της Θεσσαλονίκης (1991), στο Παγκόσμιο Ε-Ν της Σεούλ (1992), αλλά και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Α-Γ της Αθήνας (1997). Παράλληλα έχει συνεργαστεί με τον Ολυμπιονίκη μας Κώστα Κεντέρη, την Μεσογειονίκη μας Αγγελική Τσιολακούδη, αλλά και μια σειρά από σπουδαίους πρωταθλητές, όπως ο Κώστας Γκατσιούδης, η Φανή Χαλκιά και άλλοι. Από το 2015 συνεργάζεται με τον συνάδελφο και γιο του, Θόδωρο Τάκα, συνδυάζοντας την εφαρμογή των νέων αντιλήψεων και φυσικοθεραπευτικών τεχνικών με την πολύχρονη εμπειρία. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι συμβολή, από το δικό του μετερίζι, είχε και ο έτερος υιός Τάκα, ο Άκης που είναι διαιτολόγος - διατροφολόγος, τις συμβουλές του οποίου άκουσε με προσοχή η Μυτιληνιά χάλκινη Ολυμπιονίκης νέων.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey