Ταρτάν και στον Μόλυβο!

25/10/2018 - 11:45

Η προεκλογική περίοδος έχει ξεκινήσει για τα καλά και οι επισκέψεις σε διάφορες περιοχές του νησιού πυκνώνουν. Χθες η Περιφερειάρχης Χριστιάνα Καλογήρου μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη Θεόδωρο Βαλσαμίδη και τη Σύμβουλο Αγγελική Σαραντινού επισκέφθηκαν την περιοχή της Νάπης και συγκεκριμένα τις εργασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη στο πλαίσιο του έργου της συντήρησης της επαρχιακής οδού Αγίας Παρασκευής-Νάπης.

Ακολούθως, πήγαν στον Μόλυβο όπου είχαν συνάντηση με τον πρόεδρο του Φορέα Τουρισμού του Μολύβου κ. Νίκο Μόλβαλη και μέλη του, παρουσία του προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Μολύβου κ. Θανάση Ανδριώτη και του πρώην Δημάρχου κ. Δημήτρη Βατή και συζήτησαν ζητήματα που σχετίζονται με την τουριστική ανάπτυξη, καθώς και με τα έργα υποδομών στην ευρύτερη περιοχή που ολοκληρώθηκαν, υλοποιούνται και έχουν προγραμματιστεί.

Η είδηση ωστόσο βγήκε από τον αθλητισμό, αφού εν συνεχεία άπαντες κατευθύνθηκαν στο Γήπεδο Μολύβου, όπου συναντήθηκαν με την πρόεδρο του ΓΑΣ Ολυμπιάς Μηθύμνας, Μαρία Κατσαρού και μέλη του. Εκεί συζητήθηκε η ανάγκη αναβάθμισης του χώρου που χρησιμοποιούν τα παιδιά για το στίβο, με την κατασκευή ειδικού ελαστικού τάπητα (ταρτάν), έργο το οποίο μπορεί να συνδυαστεί με το ήδη προγραμματισμένο από τον Δήμο Λέσβου έργο της τοποθέτησης συνθετικού τάπητα ποδοσφαίρου στο αντίστοιχο γήπεδο. Όπως αναφέρθηκε μάλιστα, μετά την ολοκλήρωση των μελετών από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου, η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου μπορεί και θα συμβάλλει στη χρηματοδότηση για την υλοποίηση του ολοκληρωμένου έργου στο Γήπεδο Μολύβου, το οποίο προσεχώς (αν οι προεκλογικές υποσχέσεις δεν μείνουν στα λόγια) θα προσφέρει λύσεις στους αθλούμενους του βόρειου τμήματος του νησιού, όχι μόνο στο ποδόσφαιρο, αλλά και στο στίβο!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey