Θερμό χειροκρότημα σε Φιάσκα και Κοντό [pics & vid]

12/11/2018 - 17:45 Τελευταία τροποποίηση στις 12/11/2018 - 21:16

Την ευκαιρία να χειροκροτήσουν θερμά τη χάλκινη Ολυμπιονίκη νέων στα 5.000μ βάδην, Όλγα Φιάσκα και τον προπονητή της Γρηγόρη Κοντό, είχαν οι φίλαθλοι που παρακολούθησαν τον αγώνα του Αιολικού με το Αιγάλεω, την Κυριακή στον «Ταρλά».

Ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Τουρισμού του Δήμου Λέσβου, διαμέσου του προέδρου του Σταύρου Ψαρρόπουλου, βράβευσε την κορυφαία αθλήτρια που ανέδειξε ποτέ η Λέσβος στο βάδην για τις διαδοχικές της επιτυχίες τη φετινή χρονιά. Η Φιάσκα κατέκτησε χρυσό μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ18 της Κατερίνης, ασημένιο τόσο στο Βαλκανικό του Ζρένγιανιν στη Σερβία, όσο και στο Ευρωπαϊκό του Γκιορ στην Ουγγαρία, ολοκληρώνοντας μια εκπληκτική χρονιά με το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων του Μπουένος Άιρες στην Αργεντινή. 

Τη στιγμή που από τα μεγάφωνα γινόταν η παρουσίαση της Όλγας Φιάσκα και του Γρηγόρη Κοντού, ο Σταύρος Ψαρρόπουλος απένειμε τις δύο τιμητικές πλακέτες και ο φίλαθλος κόσμος χειροκροτούσε θερμά από την εξέδρα. Μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή, παρουσία αρκετού κόσμου στο Στάδιο Μυτιλήνης και για πρώτη φορά ουσιαστικά μακριά από τα κλειστά γραφεία των τοπικών αρχόντων, για την οποία ασφαλώς τα εύσημα ανήκουν στον πρόεδρο του νομικού προσώπου, που πήρε την απόφαση για να πραγματοποιήσει μια ανοικτή βράβευση, ώστε να αποδώσει και το ζεστό χειροκρότημα στην ολυμπιονίκη μας και στον προπονητή της. 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey