Τα συλλυπητήρια της Αθλοκίνησης και της οικογένειας Φιάσκα

12/11/2018 - 17:12 Τελευταία τροποποίηση στις 12/11/2018 - 17:51

Η οικογένεια Τρύφων θρηνεί εδώ και λίγες ώρες την απώλεια του στυλοβάτη της, του Ελευθέριου Τρύφων, που «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 89 ετών.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσαν η Αθλοκίνηση Μυτιλήνης και η οικογένεια Φιάσκα, μεταφέροντας τη βαθύτατη θλίψη τους. Ο σύλλογος των επιτυχιών στον κλασικό αθλητισμό της Λέσβου έχει τύχει της ηθικής αλλά και υλικής συμπαράστασης της οικογένειας Τρύφων, ενώ τόσο η Όλγα Φιάσκα όσο και η αδερφή της, Μιχαέλα, πραγματοποίησαν την πρόσφατη προετοιμασία τους με την υποστήριξη της.   

Αναλυτικά: «Ο σύλλογος της Αθλοκίνησης Μυτιλήνης και προσωπικά η οικογένεια Φιάσκα αισθάνονται συντεριμμένοι στο άκουσμα της απώλειας του κ. Ελευθέριου Τρύφων και εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στους οικείους του.

Ο κ. Τρύφων αποτέλεσε υπόδειγμα οικογενειάρχη και επιχειρηματία, στηρίζοντας μεταξύ των κοινωνικών του δράσεων και τον κλασικό αθλητισμό του νησιού μας. Χάρη στην πολύτιμη συνεισφορά της οικογένειας Τρύφων, η Όλγα Φιάσκα προετοιμάστηκε κατάλληλα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων, καταφέρνοντας να υψώσει τη γαλανόλευκη σημαία στον ουρανό του Μπουένος Άιρες, επιστρέφοντας από την Αργεντινή με το χάλκινο μετάλλιο στα 5.000μ βάδην. Επιτυχίες, που όπως και στο πρόσφατο παρελθόν με την αδερφή της Μιχαέλα Φιάσκα, διαφήμισαν τη Λέσβο εντός και εκτός συνόρων, όπως άλλωστε έπραττε και ο κ. Ελευθέριος Τρύφων σε κάθε ευκαιρία για το νησί μας. Καλό παράδεισο!» 

Υπενθυμίζεται, ότι νωρίτερα έγινε γνωστό πως η κηδεία του εκλιπόντος θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη, το μεσημέρι της Τρίτης (13/11, 15:30), ενώ αντί στεφάνων επιθυμία της οικογένειας είναι να δοθούν δωρεές στον Οργανισμό Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλευγγύης του Δήμου Λέσβου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey