Αρχίζει να ανεβάζει χιλιόμετρα η Μιχαέλα Φιάσκα

  • SportLesvos
  • Κατηγορία Στίβος

Όταν ένας αγώνας συμπληρώνει 36 χρόνια, τότε σίγουρα έχει κατακτήσει μία σημαντική θέση στη δρομική κοινότητα. Και αυτό επιβεβαιώθηκε με τον καλύτερο τρόπο από τους 1.700 και πλέον δρομείς που έλαβαν μέρος στον 36ο Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας, στις αποστάσεις των 10 χλμ. για τους ενήλικες και των 2 χλμ. για τα παιδιά, που διοργανώνεται από τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Αθήνας με την υποστήριξη και την τεχνογνωσία της All About Running.

«Το πιο γρήγορο 10άρι της Αθήνας» για ακόμη μια χρονιά, αποτέλεσε την επιλογή εκατοντάδων δρομέων κάθε ηλικίας σε μια πανέμορφη μέρα με ιδανικές καιρικές συνθήκες. Ανάμεσα τους και η Μιχαέλα Φιάσκα, που σταδιακά ανεβάζει χιλιόμετρα στους αγώνες και μάλιστα με απόλυτη επιτυχία, ενώ σύντομα θα επιχειρήσει και τον πρώτο της ημιμαραθώνιο!

Η Μυτιληνιά δρομέας τα πήγε περίφημα στον αγώνα των 10 χλμ., κατακτώντας την 1η θέση στις γυναίκες κάτω των 23 ετών με επίδοση 40:32, ενώ ήταν 3η στην κατηγορία γυναικών πίσω από τη Στεφανία Λεοντιάδου (37:07) και τη Βίκυ Κολοβού (38:44).

Στους άνδρες κέρδισε ο Θοδωρής Αναγνώστου με 32:56, ακολούθησε ο Κώστας Δρόσος με 33:33 και ο Mateusz Madziar με 33:50.

Η Μιχαέλα Φιάσκα έχει υψηλούς στόχους και σε συνδυασμό με τις σπουδαίες διακρίσεις της στο πρόσφατο παρελθόν, χάρη στην εμπειρία και την αγωνιστική της προσήλωση, μπορεί να τα καταφέρει. 

Electronet_Prodromou_728x90px