Τα Χριστούγεννα ήρθαν νωρίτερα για την Όλγα!

07/12/2018 - 13:22 Τελευταία τροποποίηση στις 07/12/2018 - 14:18

Το 2018 ήταν μια χρονιά που θα τη θυμάται για πολλά χρόνια η Όλγα Φιάσκα, αφού στη διάρκεια της έζησε πολλές και δυνατές συγκινήσεις με την κατάκτηση του χάλκινου Ολυμπιακού μεταλλίου στα 5.000μ βάδην στο Μπουένος Άιρες, δύο ασημένιων στο Ευρωπαϊκό του Γκιορ και στους Βαλκανικούς του Ζρένγιανιν, ένα ακόμα στο Πανελλήνιο του Κλειστού Στίβου στην κατηγορία των γυναικών (3.000μ βάδην) και δύο χρυσά στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Κ18 και Κ20! 

Για τη σπουδαία βαδίστρια από τα Πάμφιλα τα Χριστούγεννα ήρθαν φέτος λίγο νωρίτερα. Ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Τουρισμού του Δήμου Λέσβου μερίμνησε ώστε να της κάνει ένα δώρο, που τόσο το είχε ανάγκη. Ο λόγος για ένα υπερσύγχρονο ρολόι τρεξίματος με GPS, μάρκας POLAR, που διαθέτει παλμογράφο χειρός, προηγμένες λειτουργίες προπόνησης και δυνατότητα παρακολούθησης δραστηριότητας καθημερινά όλο το 24ωρο. Ένα ρολόι κορυφαίου επιπέδου για κάθε αθλητή και αθλήτρια που ζητά το «κάτι παραπάνω» στη διάρκεια της προετοιμασίας.

Η οικογένεια Φιάσκα, με μια πολύ όμορφη φωτογραφία από το στολισμένο χριστουγεννιάτικο δέντρο του σπιτιού της, το οποίο μάλιστα κοσμούν και τα μετάλλια τόσο της Όλγας όσο και της Μιχαέλας, ευχαρίστησε τον πρόεδρο του Οργανισμού Σταύρο Ψαρρόπουλο για την ευγενική χειρονομία, που είναι βέβαιο ότι θα διευκολύνει τη χάλκινη Ολυμπιονίκη των 5.000μ βάδην στην προετοιμασία της για τις επόμενες μεγάλες διοργανώσεις που ακολουθούν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey