Βραβεύονται από την ΕΟΕ Φιάσκα και Κοντός!

09/01/2019 - 12:58 Τελευταία τροποποίηση στις 09/01/2019 - 13:26

Στην Αθήνα βρίσκονται από το πρωί η χάλκινη Ολυμπιονίκης νέων Όλγα Φιάσκα και ο προπονητής των επιτυχιών Γρηγόρης Κοντός, προκειμένου να παρευρεθούν στην ετήσια εκδήλωσή της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, όπου θα βραβευτούν οι αθλητές και οι αθλήτριες που διακρίθηκαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων του Μπουένος Άιρες 2018, καθώς και οι προπονητές τους. Στο Αμφιθέατρο της ΕΟΕ μάλιστα, θα παραβρίσκεται και ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος.

Στις 7 το απόγευμα της Τετάρτης θα ξεκινήσει η εκδήλωση, η οποία θα μεταδοθεί μάλιστα σε Live Streaming από την ιστοσελίδα της ΕΟΕ.

Η Όλγα Φιάσκα αποτελεί δικαιωματικά ένα από τα πρόσωπα της χρονιάς στον ελληνικό στίβο, μετά την κατάκτηση του χάλκινου ολυμπιακού μεταλλίου στα 5.000μ βάδην των νέων, αλλά και των ασημένιων μεταλλίων στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ18 του Γκιορ στην Ουγγαρία και στους Βαλκανικούς Αγώνες Κ18 του Ζρένγιανιν στη Σερβία.  Ο ομοσπονδιακός προπονητής Γρηγόρης Κοντός, από την πλευρά του, παραμένει σε υψηλό επίπεδο εδώ και 30 χρόνια, έχοντας αναδείξει μεγάλους αθλητές και αθλήτριες, όπως ο Κώστας Κεντέρης και η Αγγελική Τσιολακούδη.

Το «SL» δημιούργησε ένα αθλητικό ντοκιμαντέρ για την Όλγα Φιάσκα, με τίτλο «Βαδίζοντας προς το μέλλον», το οποίο προβλήθηκε μεταξύ Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, έχοντας ξεπεράσει ως σήμερα τις 27.000 προβολές στην Ελλάδα και το εξωτερικό, το οποίο μπορείτε να απολαύσετε παρακάτω.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey