Κορυφαία βράβευση για Φιάσκα και Κοντό [vid]

09/01/2019 - 21:06 Τελευταία τροποποίηση στις 10/01/2019 - 14:27

Σε μια όμορφη τελετή στο κτίριο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής βραβεύτηκαν απόψε οι κορυφαίοι αθλητές και αθλήτριες του 2018, μεταξύ των οποίων και η Μυτιληνιά βαδίστρια Όλγα Φιάσκα  μαζί με τον προπονητή της στην Αθλοκίνηση Μυτιλήνης Γρήγορη Κοντό.

Στα σημαντικά και αξιοσημείωτα της βραδιάς συγκαταλέγονται οι €320.000 που θα δοθούν ως επιχορηγήσεις σε αθλητές και αθλήτριες που βρίσκονται κοντά στην πρόκριση τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το 2020, ενώ δόθηκε ήδη στην ΕΟΕ το ποσό των €272.000 που θα μοιραστεί στους αθλητές, τις αθλήτριες που κατέκτησαν μετάλλιο στην Ολυμπιάδα Νέων της Αργεντινής και στους προπονητές τους. 

Προεξέχοντος του Προέδρου της ∆ημοκρατίας κ.  Προκόπη Παυλόπουλου, του Υφυπουργού Αθλητισμού κ. Γιώργου Βασιλειάδη, της Προέδρου των Ελλήνων Ολυμπιονικών Βούλας Κοζομπόλη, αλλά και του οικοδεσπότη Προέδρου της ΕΟΕ κ. Σπύρου Καπράλου, η Όλγα Φιάσκα και ο Γρηγόρης Κοντός βραβεύτηκαν από την ΕΟΕ και αναμφίβολα η επιβράβευση αυτή των κόπων τους  χάρισε δύναμη για ακόμα καλύτερη συνέχεια στο προσεχές μέλλον.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey