Στα γραφεία του ΣΕΓΑΣ Φιάσκα-Τζένγκο

11/01/2019 - 14:19 Τελευταία τροποποίηση στις 11/01/2019 - 14:19

Τα γραφεία του ΣΕΓΑΣ επισκέφθηκαν χθες η Όλγα Φιάσκα και η Ελίνα Τζένγκο, συνοδευόμενες από τους προπονητές τους Γρηγόρη Κοντό και Γιώργο Μποτσκαριώβ.

Τα δύο ανερχόμενα ταλέντα του ελληνικού στίβου βρέθηκαν στην Αθήνα με αφορμή την εκδήλωση βράβευσης των κορυφαίων αθλητών και αθλητριών της χρονιάς, από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου.

Οπότε άδραξαν την ευκαιρία να συναντηθούν με τον Γενικό Γραμματέα της Ομοσπονδίας, Βασίλη Σεβαστή, αλλά και τους εθνικούς προπονητές των μικρών κατηγοριών, Απόστολο Αποστολόπουλο και Χρήστο Μελέτογλου.

Σημειώνεται ότι χθες, η Όλγα Φιάσκα όπως και όλοι οι αθλητές που κατέκτησαν μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων του Μπουένος Άιρες, παρέλαβαν ένα δώρο από την εταιρεία Garmin Greece που εξειδικεύεται σε προπονητικά ρολόγια, τα οποία τους πρόσφερε, ώστε να μπορούν να ενημερώνονται στις προπονήσεις τους για την ταχύτητα, την απόσταση, τους καρδιακούς παλμούς, τις θερμίδες και όλες τις άλλες πληροφορίες που χρειάζεται ένας αθλητής ή μια αθλήτρια στη διάρκεια της προετοιμασίας του.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey