Πρώτη η Φιάσκα, αλλά ταλαιπωρημένη!

20/01/2019 - 12:00 Τελευταία τροποποίηση στις 20/01/2019 - 22:33

Πρεμιέρα στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του 2019 στο στίβο, με τη διεξαγωγή του Πανελληνίου Πρωταθλήματος 50χλμ. βάδην σε άνδρες και γυναίκες, αλλά και τους 7ους Χειμερινούς Αγώνες βάδην, στις μικρότερες ηλικιακές κατηγορίες. Μια ιδανική ευκαιρία για όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες, μεταξύ των οποίων και η πρωταθλήτρια της Αθλοκίνησης Μυτιλήνης Όλγα Φιάσκα, ώστε να πραγματοποιήσουν μια δυνατή προπόνηση, στο Σχινιά του Μαραθώνα. 

Η Μυτιληνιά βαδίστρια αντιμετώπισε αρκετές δυσκολίες, λόγω μιας ίωσης που την ταλαιπωρούσε τις τελευταίες ημέρες, όμως παρ' όλα αυτά κατόρθωσε να κερδίσει τα 10.000μ βάδην των νεανίδων, όπου συμμετείχε για πρώτη φορά στη νέα αυτή ηλικιακή κατηγορία. Και μάλιστα σχετικά άνετα, συγκριτικά με τις αντιπάλους της.

Ασφαλώς, το κρυολόγημα επηρέασε αρκετά την επίδοσή της, αφού υπήρχαν στιγμές που δεν μπορούσε πρακτικά να πάρει σωστές ανάσες, με αποτέλεσμα να ολοκληρώσει τον αγώνα της πάνω από τα 50 λεπτά (50:02), γεγονός πάντως που ελάχιστη σημασία έχει, όταν πρόκειται για έναν αγώνα προετοιμασίας και τίποτα περισσότερο. Στη 2η θέση τερμάτισε η Ευσταθία Σαλμά (Ίκαρος Ν. Ιωνίας) με 55:20.

Να σημειωθεί, ότι η Δέσποινα Κελεμένη δεν αγωνίστηκε τελικά στα 20.000μ βάδην των γυναικών, λόγω εξεταστικής. 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey