Αρκετές συμμετοχές στο Πανελλήνιο του κλειστού

06/02/2019 - 15:34 Τελευταία τροποποίηση στις 08/02/2019 - 12:30

Για ακόμα μία χρονιά, το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας θα υποδεχθεί το σαββατοκύριακο το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου στις κατηγορίες ανδρών και γυναικών. Όπως τα προηγούμενα χρόνια, έτσι και φέτος, αρκετοί είναι οι αθλητές και οι αθλήτριες συλλόγων της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου, που θα λάβουν μέρος στη διοργάνωση, ενώ πάντοτε υπάρχουν και οι πρωταθλητές μας που αγωνίζονται σε συλλόγους εκτός νησιού.

Το ενδιαφέρον στρέφεται στη Μιχαέλα και την Όλγα Φιάσκα, που έχουν δείξει ως τώρα δείγματα γραφής στη νέα αγωνιστική σεζόν, διεκδικώντας μετάλλια. Αθλήτριες της Αθλοκίνησης Μυτιλήνης αμφότερες, η μεν Μιχαέλα θα διεκδικήσει το βάθρο σε δύο αγωνίσματα, στα 1.500μ και στα 3.000μ, η δε Όλγα θα προσπαθήσει να επαναλάβει την περσινή της επιτυχία στα 3.000μ βάδην και γιατί όχι, να καταφέρει κάτι ακόμα καλύτερο.

Στο βάδην των ανδρών θα αγωνιστεί ο Στέλιος Βουγιούκας του Αρισβαίου Καλλονής, συμμετέχοντας στην απόσταση των 5.000μ. Όμως στη διοργάνωση θα λάβει μέρος και ένας ακόμα αθλητής του Αρισβαίου Καλλονής, ο Στράτος Τζιμής στα 400μ. Εκπροσώπηση θα έχει όμως και ο Αλκαίος Μυτιλήνης, με τον Μάριο Δεμερτζή στο αγώνισμα των 60μ.

Στο ΣΕΦ θα βρεθούν όμως και άλλοι πρωταθλητές και πρωταθλήτριες από τη Λέσβο. Ο Πέτρος Χατζίου (Ολυμπιακός Πειραιώς) θα διεκδικήσει ένα καλό άλμα στο επί κοντώ, με στόχο να σπάσει το παλλεσβιακό ρεκόρ (5.30μ), ενώ και η Μαρίτα Αργυρού (ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος) θα δώσει τη δική της μάχη τόσο στα 200μ όσο και στα 400μ.

Φυσικά, ελπίδες για μετάλλιο έχει και ο Λημνιός Μιχάλης Μερτζανίδης στο μήκος. Ο πρωταθλητής της Ηφαιστίας δεν θα είναι ο μόνος που θα συμμετάσχει στο αγώνισμα, αφού από το σύλλογο του Κοντοπουλίου έχουν δηλωθεί επίσης ο Γκαλήπ Φαΐκογλου και ο Θανάσης Παρασκευάς.

Επίσης, μεγάλο φαβορί στα 60μ με εμπόδια είναι και το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Ηφαιστίας Λήμνου, ο Κώστας ΔουβαλίδηςΣτο ίδιο αγώνισμα, αλλά στις γυναίκες, θα αγωνιστεί η Άννα Κατσαρωνά (Ηφαιστία Λήμνου). 

Τέλος, τριπλή εκπροσώπηση στο ΣΕΦ θα έχει και η ΑΕ Λήμνου με τον Μιχάλη Κολώνα στα 800μ και τις Χρυσάνθη ΜαρκοπούλουΜαρία Τζαλίλη στη σφαιροβολία.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey