Συνεργασία Αθλοκίνησης με Science Technologies και Polar!

15/02/2019 - 17:18 Τελευταία τροποποίηση στις 15/02/2019 - 17:57

Τεράστιας σημασίας για την επιστημονική προπόνηση των αθλητών της Αθλοκίνησης Μυτιλήνης είναι η έναρξη της συνεργασίας του συλλόγου με τη Science Technologies, αλλά και την Polar, που χορηγούν τα κορυφαία προπονητικά ρολόγια M430, παρέχοντας ταυτόχρονα τεχνογνωσία ως προς την ανάλυση και αποθήκευση των δεδομένων, που εξάγονται από κάθε προπόνηση.

Πλέον, οι αθλητές του συλλόγου της Λέσβου έχουν στη διάθεσή τους ένα πολύ σοβαρό και αξιόπιστο εργαλείο για την παρακολούθηση της προπόνησής τους, ενώ από την πλευρά τους οι προπονητές της Αθλοκίνησης Μυτιλήνης μπορούν σε πραγματικό χρόνο να παρακολουθούν τα επιστημονικά στοιχεία, βγάζοντας ασφαλή συμπεράσματα για κάθε πρόγραμμα, μέσω της εξελιγμένης εφαρμογής Polar Beat.

Σε ανακοίνωσή της, η Αθλοκίνηση Μυτιλήνης ευχαριστεί θερμά τον πρόεδρο της εταιρείας Science Technologies κ. Γιάννη Γαλάνη για τη χορηγία, καθώς επίσης και για την παροχή τεχνογνωσίας στην ανάλυση των δεδομένων της προπόνησης των αθλητών και των αθλητριών της, αφού πλέον θα είναι εφικτό να βοηθηθούν με τον πιο επιστημονικό τρόπο, σε κάθε στάδιο της προπόνησής τους, ελέγχοντας τις επιβαρύνσεις τους, αποθηκεύοντας τις επιδόσεις τους και τα δεδομένα τόσο της προετοιμασίας τους, όσο και των αγώνων τους. 

Μια συνεργασία που αναμφίβολα θα λειτουργήσει προς όφελος όλων, αλλά κυρίως των πρωταθλητών μας, που θα ελέγχουν και θα αξιολογούν όχι μόνο τη φυσική τους κατάσταση, αλλά επίσης την προπονητική και αγωνιστική τους πορεία.

Φωτογραφίες | Ιγνάτης Τσικνής © SportLesvos.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey