Αναπτυξιακοί Αγώνες Ανωμάλου Δρόμου σωματείων Λήμνου

15/03/2019 - 12:43

Την Κυριακή το πρωί 17 Μαρτίου 2019 πρόκειται να διεξαχθούν στο Κοντοπούλι της Λήμνου, οι αναβληθέντες Αναπτυξιακοί Αγώνες Ανωμάλου Δρόμου του ομίλου των σωματείων της Λήμνου. Οι αγώνες που ήταν προγραμματισμένοι να διεξαχθούν την 17 η Φεβρουαρίου 2019, είχαν αναβληθεί λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στο νησί. Τους αγώνες διοργανώνουν η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου και ο ΑΟ ΗΦΑΙΣΤΙΑ, σε συνεργασία με τον Δήμο Λήμνου και με την υποστήριξη της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου και θα διεξαχθούν σε δημόσιους δρόμους της ευρύτερης περιοχής του Κοντοπουλίου Λήμνου. Η ώρα έναρξης αγωνιστικού προγράμματος είναι 10:00 και η λήξη περίπου στις 12:15 με κεντρικό σημείο της διοργάνωσης την πλατεία του χωριού.

Στους αγώνες έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι αθλητές - αθλήτριες που ανήκουν στα σωματεία - μέλη του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. και στους οποίους - ες έχει εκδοθεί δελτίο αθλητικής ιδιότητας, ανεξάρτητα εάν ανήκουν σε σωματείο της διοργανώτριας Ε.Α.Σ και των Ε.Α.Σ. που συμμετέχουν στον όμιλο ή είναι αθλητές – αθλήτριες σωματείων από άλλες Ε.Α.Σ. Επίσης, οι αθλητές – αθλήτριες, με δελτίο Σ.Ε.Γ.Α.Σ., μπορούν να συμμετέχουν σε μία ή και περισσότερες διοργανώσεις «Αναπτυξιακοί αγώνες δρόμου σε ανώμαλο έδαφος», ανάλογα με τους τόπους και τις ημερομηνίες διεξαγωγής τους. Στους αγώνες έχουν δικαίωμα συμμετοχής και μαθητές – μαθήτριες, αλλά και ανεξάρτητοι δρομείς, χωρίς δελτίο Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Οι μαθητές – μαθήτριες θα συμμετέχουν ανάλογα με την ηλικία τους, και το έτος γέννησης τους στην αντίστοιχη ηλικιακή κατηγορία. Οι ενήλικοι δρομείς οι οποίοι δεν είναι μαθητές – μαθήτριες, θα συμμετέχουν στην ανώτερη ηλικιακή κατηγορία Α/Γ.


Οι αλλοδαποί, ομογενείς υπήκοοι κρατών - μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης και λοιποί μη Έλληνες αθλητές, δικαιούνται συμμετοχής στους αγώνες με τα σωματεία μόνο σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις που καθορίζονται από τις διατάξεις του κανονισμού εγγραφών-μετεγγραφών της εγκυκλίου εγγραφών-μετεγγραφών του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. και των σχετικών Υπουργικών αποφάσεων. Δεν δικαιούται συμμετοχής αθλητής που έχει τιμωρηθεί από τα πειθαρχικά και δικαιοδοτικά όργανα του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. και για όσο διάστημα διαρκεί η ποινή τους.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey