Ευρωπαία Όλγα! Έπιασε το όριο για Μπόρας

17/03/2019 - 11:56 Τελευταία τροποποίηση στις 17/03/2019 - 12:25

Το 'πε και το 'κανε! Η Όλγα Φιάσκα έπιασε πανηγυρικά το όριο πρόκρισης για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20 του Μπόρας, το καλοκαίρι στη Σουηδία, σημειώνοντας πριν λίγη μια εξαιρετική επίδοση στο διεθνές βαδιστικό μίτινγκ "Lugano Trophy" της Ελβετίας.

Η χάλκινη Ολυμπιονίκης νέων πραγματοποίησε πολύ καλό αγώνα, καταφέρνοντας να κερδίσει την 1η θέση στα 10 χιλιόμετρα βάδην των νεανίδων. Με ένα χρόνο μάλιστα, 48.29, αρκετά κάτω από το όριο (49.15) που έχει θέσει η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία για το μεγάλο αθλητικό ραντεβού μεταξύ των αθλητών και των αθλητριών κάτω των 20 ετών τον Ιούλιο στη Σουηδία. 

Η πρωταθλήτρια της Αθλοκίνησης Μυτιλήνης ταξίδεψε χθες στην Ελβετία μαζί με τον προπονητή της, Γρηγόρη Κοντό και άλλα μέλη της ελληνικής αποστολής, με μοναδικό στόχο την επίτευξη του ορίου για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Όπερ και εγένετο.

Μία ακόμα τρανή απόδειξη ότι η 18χρονη βαδίστρια από τα Πάμφιλα συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων αθλητριών, όχι μόνο της Ελλάδας, αλλά παγκοσμίως. Και το γεγονός πως προπονείται σε δύσκολες αθλητικές συνθήκες, συγκριτικά με όλες τις υπόλοιπες αθλήτριες που αντιμετωπίζει στις μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις, το κάνει ακόμα πιο σημαντικό.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στη σπουδαία αυτή αθλήτρια και τον προπονητή της, για το γεγονός ότι θα βρίσκονται σε ένα ακόμα μεγάλο αθλητικό ραντεβού, επιδεικνύοντας αγωνιστική συνέπεια. Και το κυριότερο, στοχεύοντας ξανά πολύ υψηλά, σε συνέχεια της εκπληκτικής χρονιάς που πραγματοποίησε μέσα στο 2018. 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey