6ος ημιμαραθώνιος Καλλονής "Ευστράτιος Μουφλουζέλλης"

03/04/2019 - 13:53 Τελευταία τροποποίηση στις 03/04/2019 - 14:53

Ο Α. Ο. Αρισβαίος Καλλονής, υπό την αιγίδα της Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. ΛΕΣΒΟΥ, διοργανώνουν την Κυριακή 14 Απριλίου και ώρα 8:30 π.μ τον 6ο ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΚΑΛΛΟΝΗΣ « ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ ΜΟΥΦΛΟΥΖΕΛΛΗΣ » και αγώνες δρόμων και βάδην σε δημόσια οδό.

Κεντρικό σημείο της διοργάνωσης είναι η κεντρική πλατεία της Καλλονής. Οι διαδρομές των αγωνισμάτων θα διεξαχθούν σε δημόσιους δρόμους στην ευρύτερη περιοχή Καλλονής και όλοι οι τερματισμοί των αγωνισμάτων θα γίνονται στην πλατεία της Καλλονής.

Τα σωματεία δικαιούνται να δηλώσουν απεριόριστο αριθμό αθλητών-τριών ανά αγώνισμα. Για τους αθλητές-τριες συλλόγων απαραίτητο είναι το δελτίο αθλητικής ιδιότητας του ΣΕΓΑΣ (Θεωρημένο), το οποίο θα επιδείξουν στην γραμματεία κατά την οριστικοποίηση των δηλώσεων. Στα αγωνίσματα δικαίωμα συμμετοχής έχουν αθλητές και αθλήτριες συλλόγων αλλά και κάθε Έλληνας πολίτης ή αλλοδαπός που δεν έχει Δελτίο Αθλητικής Ιδιότητας του ΣΕΓΑΣ ή δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα. Απαραίτητα έγγραφα για την συμμετοχή είναι ταυτότητα ή πιστοποιητικό γέννησης με φωτογραφία ή δίπλωμα ή βιβλιάριο ασθενείας.

Λόγω ηλεκτρονικής χρονομέτρησης οι δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να γίνουν ΜΟΝΟ τις εξής ημέρες και ώρες:

Στο φυσικοθεραπευτήριο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΨΟΥΧΛΟΥ: Από τις 21 Μαρτίου καθημερινά εκτός Τετάρτης, πρωί 10:00- 13:00 απόγευμα 18:00- 21:00

Οπτικά ΚEΛΛΥ ΒΟΥΓΙΟΥΚΑ VK OPTICS ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΛΛΟΝΗΣ: Από 21 Μαρτίου Καθημερινά πρωί 09:00- 13:00 απογεύματα εκτός Τετάρτης και Σαββάτου 18:00 - 21:00.

Στην Μυτιλήνη, στην καφετέρια CARTEL ΤΟΥ Παναγιώτη Βουργουτζή, από 20 Μαρτίου καθημερνά από 09:00- 22:00.

Diasyllogiko_andres_kalloni_2015.jpg (770×563)

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στο συμβολικό ποσό των 10 ευρώ για την κατηγορία του ημιμαραθωνίου, των 6.000μ. και του Λαϊκού Δρόμου συμμετοχής και 5 ευρώ για τις λοιπές κατηγορίες και περιλαμβάνει: αναμνηστικό μετάλλιο, μπλουζάκι, μπανάνα, νερό και ισοτονικό, των οποίων η παραλαβή θα γίνει την ημέρα του αγώνα. Δωρεάν συμμετοχή στη διαδρομή ΑΜΕΑ των 800 μ. Για να δηλωθούν οι αθλητές – τριες, πρέπει απαραίτητα, να παρουσιαστούν με το αθλητικό δελτίο ή την αστυνομική ταυτότητα ή πιστοποιητικό γέννησης ή άλλο αποδεικτικό της ηλικίας τους.

Για τη συμμετοχή στη διαδρομή των ΑΜΕΑ απαραίτητη είναι η επίδειξη της ταυτότητας, ιατρικής βεβαίωσης, αντίγραφο δελτίου από σύλλογο ΑΜΕΑ και πρόσφατη γνωμάτευση ποσοστού αναπηρίας από ΚΕΠΑΑ. Στην κατηγορία αυτή οι αθλητές δύναται να αγωνιστούν και με συνοδούς.

Αθλητές – τριες που είναι ανήλικοι και δεν διαθέτουν δελτίο αθλητικής ταυτότητας και τρέχουν ως ανεξάρτητοι απαραίτητα για την συμμετοχή τους στους αγώνες είναι: Α) Μαθητική ταυτότητα ή πιστοποιητικό γέννησης. Β) Υπεύθυνη δήλωση του γονέα ότι επιτρέπει το παιδί του να συμμετέχει στους αγώνες. Γ) Πρόσφατη ιατρική βεβαίωση ότι είναι υγιείς.

Στους πρώτους νικητές–τριες κάθε κατηγορίας θα απονεμηθούν κύπελλα μετάλλια και διπλώματα. Στους δεύτερους και τρίτους νικητές-τριες θα απονεμηθούν μετάλλια και διπλώματα. Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν αναμνηστικά μετάλλια.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση επικοινωνήστε στο εξής τηλέφωνο: 6970105555 Ψούχλος Παναγιώτης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey