Με υψηλούς στόχους στα Μέγαρα η Μιχαέλα Φιάσκα

23/04/2019 - 13:41 Τελευταία τροποποίηση στις 23/04/2019 - 13:52

Στα Μέγαρα συγκεντρώνεται το στιβικό ενδιαφέρον τη Μ. Τετάρτη, αφού εκεί θα πραγματοποιηθεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 10.000μ στις κατηγορίες ανδρών/γυναικών, Κ23 και Κ20. Η διοργάνωση θα φιλοξενηθεί στο Στάδιο Μεγάρων, σε ένα χώρο που έχει αποδειχθεί φιλόξενος για τους αθλητές και τις αθλήτριες των μεγάλων αποστάσεων εδώ και πολλά χρόνια.

Τη Λέσβο θα εκπροσωπήσει η Μιχαέλα Φιάσκα της Αθλοκίνησης Μυτιλήνης στην κατηγορία κάτω των 23 ετών, με υψηλούς στόχους. Η πρωταθλήτρια από τα Πάμφιλα τα πηγαίνει εξαιρετικά φέτος, κερδίζοντας τον έναν μετά τον άλλον τους αγώνες που λαμβάνει μέρος. 

Τη Μ. Τετάρτη βέβαια, πέραν του βάθρου, το βλέμμα της θα είναι στραμμένο και στο χρονόμετρο, αφού μια επίδοση κάτω από 36.15.00 θα της εξασφαλίσει το όριο πρόκρισης στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23, που είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στο Γκέβλε της Σουηδίας (11-14/7).

Σημειώνεται ότι στην κατηγορία γυναικών θα αγωνιστεί και η Μυτιληνιά στην καταγωγή Ντενίζ Δημάκη (ΓΑΣ Ιλισσός), δηλώνοντας ξανά παρούσα σε μια μεγαλη διοργάνωση.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey