Διασυλλογικοί Αγώνες Ανδρών/Γυναικών και σύνθετων αγωνισμάτων

15/05/2019 - 18:47 Τελευταία τροποποίηση στις 15/05/2019 - 18:57

Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου σύμφωνα με το αγωνιστικό της πρόγραμμα του 2019, συνεχίζει την αγωνιστική της δράση με τους Διασυλλογικούς Αγώνες ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ και Σύνθετων Αγωνισμάτων (ΕΞΑΘΛΟ- ΠΕΝΤΑΘΛΟ) ΠΠ-ΠΚΑ΄(Κ14).

Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης αύριο Πέμπτη 16/5 με τα αγωνίσματα της Α΄ ημέρας για τους Άνδρες και τις Γυναίκες και ταυτόχρονα σε κοινό πρόγραμμα τα σύνθετα αγωνίσματα των ΠΠ- ΠΚ Α΄, ενώ την Παρασκευή 17/5 θα διεξαχθούν τα αγωνίσματα της Β΄ ημέρας για τους Άνδρες και τις Γυναίκες.

Ώρα έναρξης αγωνιστικού προγράμματος και για τις δύο ημέρες 16:30 το απόγευμα. Στα αγωνίσματα των Ανδρών - Γυναικών συμμετέχουν αθλητές – τριες των σωματείων της ΕΑΣ Λέσβου από τη Λήμνο και τη Λέσβο, που γεννήθηκαν το 2003 και μεγαλύτεροι – ρες, ενώ στα αγωνίσματα του Εξάθλου ΠΠ Α΄ και του Πεντάθλου ΠΚ Α΄ συμμετέχουν αθλητές – τριες που γεννήθηκαν το 2004 και 2005.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις των σωματείων μας στους αγώνες των Α/Γ , θα συμμετέχουν πολύ αξιόλογοι αθλητές – τριες, ενεργά μέλη της Εθνικής Ομάδος των Ανδρών όπως Δουβαλίδης Κων/νος και Μερτζανίδης Μιχάλης. Επίσης, συμμετέχουν πολλοί αθλητές-τριες μέλη των Εθνικών Ομάδων Νέων - Εφήβων – Παίδων - Νεανίδων και Κορασίδων με διακρίσεις κατά την περσινή περίοδο στα πανελλήνια πρωταθλήματα, σε Διεθνής Συναντήσεις, Βαλκανικούς και άλλους αγώνες όπως, Φαΐκογλου Γκαλήπ, Παρασκευάς Αθανάσιος, Βουγιούκας Στυλιανός, Κάσσου Μαρία, Ανθούσα Αδαμαντία, Κελεμένη Δέσποινα, Τζινιέρη Κατερίνα, Κατσαρώνα ΄Αννα, Ντερβίσι Κασσάνδρα, Σελλούντου Γεωργία, Φιάσκα Μιχαέλα κ.α.

Απούσα από το αγώνισμα των 10χλμ Βάδην των Γυναικών θα είναι η αθλήτρια της Αθλοκίνησης Όλγα Φιάσκα, λόγω της συμμετοχής της με την Εθνική Ομάδα την 19-05-2019 στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο Βάδην στο ΄Αλιτους της Λιθουανίας την οποία και ευχόμαστε Καλή Επιτυχία.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey