Στη συνάντηση "Ελλάδα - Κύπρος" ο Τζιμής

07/08/2019 - 17:55

Στο Βόλο διεξάγεται φέτος η διεθνής συνάντηση στίβου ανάμεσα σε αθλητές και αθλήτριες της κατηγορίας Κ18 από την Ελλάδα και την Κύπρο.

Το Πανθεσσαλικό Στάδιο απέκτησε και πάλι ζωή, ύστερα από τις ενέργειες της ομοσπονδίας, τη χορηγία της "Πανγαία" με την οποία εξοπλίστηκε το στάδιο, αλλά και τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Δήμου Βόλου.

Παραδοσιακά, στη συγκεκριμένη διοργάνωση υπάρχει εκπροσώπηση από τη Λέσβο και φέτος αυτό δεν αποτελεί εξαίρεση. Στο Βόλο βρίσκεται λοιπόν ο Στρατής Τζιμής του Αρισβαίου Καλλονής, που αναδείχθηκε πρωταθλητής Ελλάδας στην κατηγορία των παίδων στα 400μ με εμπόδια, κερδίζοντας στα Τρίκαλα με 55.60.

Στη διοργάνωση συμμετέχουν αθλητές και αθλήτριες, που ξεχώρισαν στα εγχώρια πρωταθλήματα, αλλά δεν αγωνίστηκαν με την εθνική ομάδα σε κάποιον διεθνή αγώνα.  Μάλιστα ο Τζιμής επιλέχθηκε να κρατήσει μεταξύ άλλων αθλητών και την ελληνική σημαία στην τελετή έναρξης.

Σημειώνεται ότι ο αγώνας του στα 400μ με εμπόδια θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη στις 6 το απόγευμα και θα μεταδοθεί, όπως όλη η διοργάνωση, σε live streaming από την ιστοσελίδα του ΣΕΓΑΣ. 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey