3ος Διασυλλογικός Αγώνας «ΤΕΤΡΑΘΛΩΝ»

11/10/2019 - 17:42 Τελευταία τροποποίηση στις 11/10/2019 - 17:51

Η Ένωση Αθλητικών Σωματείων ΣΕΓΑΣ Λέσβου διοργανώνει τον 3ο Διασυλλογικό Αγώνα «ΤΕΤΡΑΘΛΩΝ» των κατηγοριών Παμπαίδων - Παγκορασίδων Β΄ (αθλητών-τριών ηλικίας 12 και 13 ετών). Οι αγώνες θα διεξαχθούν αύριο Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2019 σε δύο ομίλους όπως παρακάτω:

-Στο Δημοτικό Στάδιο Μύρινας για τα σωματεία της Λήμνου, με ώρα έναρξης αγωνιστικού προγράμματος 11:00 π.μ.

-Στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης για τα σωματεία της Λέσβου, με ώρα έναρξης αγωνιστικού προγράμματος 16:00. Στον 3ο αγώνα οι αθλητές - τριες της κατηγορίας ΠΠ - ΠΚ Β' και των 2 ομίλων, θα αγωνιστούν στο «ΑΛΤΙΚΟ Τέτραθλο» που περιλαμβάνει τα παρακάτω αγωνίσματα:

60μ Εμπόδια - ΑΛΜΑ ΣΕ ΜΗΚΟΣ – ΑΛΜΑ ΣΕ ΥΨΟΣ και ΣΦΑΙΡΟΒΟΛΙΑ.

Βραβεύονται οι έξι πρώτοι νικητές και νικήτριες της ατομικής κατάταξης του Τετράθλου σε κάθε κατηγορία ΠΠ και ΠΚ Β'. Μία κατάταξη και απονομή για τους ΠΠ Β' και μία κατάταξη και απονομή για τις ΠΚ Β'.

Έτσι, στους (1° - 2° -3°) νικητές-τριες της κατηγορίας των ΠΠ Β' και της κατηγορίας των ΠΚ Β', θα απονεμηθούν μετάλλια και διπλώματα και για τον 4°-5° και 6° νικητή-τρια διπλώματα.

Θα βραβευτούν επιπλέον εκτός από τους 6 πρώτους νικητές της συνολικής βαθμολογίας κάθε κατηγορίας ΠΠ/ΠΚ Β' (νικητές - νικήτριες τετράθλων) και οι τρεις πρώτοι νικητές - νικήτριες των επί μέρους ατομικών αγωνισμάτων.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey