Προετοιμασία στη Ν. Αφρική η Αργυρού!

09/12/2019 - 19:32 Τελευταία τροποποίηση στις 09/12/2019 - 19:42

Ο χειμώνας μπήκε για τα καλά στην Ελλάδα, με τις θερμοκρασίες να έχουν πέσει αισθητά, γεγονός που σημαίνει ότι αρκετοί αθλητές και αθλήτριες επιλέγουν αυτήν την περίοδο να βρεθούν σε θερμότερα κλίματα, προκειμένου να προπονηθούν ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου σε κλειστό και ανοικτό στίβο.

Μεταξύ αυτών και η Μαρίτα Αργυρού, που επέλεξε μαζί με το υπόλοιπο τιμ του Γιώργου Οικονομίδη τη Νότια Αφρική, εκεί όπου σήμερα ξεκίνησε η προετοιμασία τους. Στο νότιο ημισφαίριο άλλωστε, έχει μόλις μπει το καλοκαίρι με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται γύρω από τους 30°C. 

Η Μυτιληνιά σπρίντερ, που πέρυσι κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ23 στα 200μ και συμμετείχε με την εθνική στη σκυταλοδρομία στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων στην Πολωνία, προσδοκά σε ακόμα μεγαλύτερα πράγματα φέτος, δείχνοντας τεράστια αγωνιστική εξέλιξη.

Η Αργυρού, που πρωτοφανέρωσε το ταλέντο της στην Αθλοκίνηση Μυτιλήνης, ανήκει πλέον στον ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος και μέσα από τη σκληρή δουλειά της στο Potchefstroom της Ν. Αφρικής υπό τις οδηγίες του Γιώργου Οικονομίδη, ευελπιστεί πως το 2020 θα είναι η χρονιά της.

Εμείς στο "SL" της ευχόμαστε υγεία και είμαστε σίγουροι ότι θα τα καταφέρει. 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey