Άρχισαν οι εγγραφές για τον 9ο Ημιμαραθώνιο Αθήνας 2020!

15/01/2020 - 11:41 Τελευταία τροποποίηση στις 15/01/2020 - 11:47

Ο ΣΕΓΑΣ ξεκινάει δυναμικά τις προετοιμασίες του για τα μεγάλα δρομικά γεγονότα του 2020 με πρώτη στάση τον ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΑΘΗΝΑΣ που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22 Μαρτίου 2020, στο κέντρο της Αθήνας, με αφετηρία και τερματισμό την Πλατεία Συντάγματος, και αναμένεται να υποδεχθεί πάνω από 20.000 δρομείς όλων των ηλικιών.

Οι εγγραφές για τη φετινή διοργάνωση του Ημιμαραθωνίου Αθήνας, o οποίος διοργανώνεται για 9η συνεχή χρονιά από τον ΣΕΓΑΣ και τον Δήμο Αθηναίων με συνδιοργανώτρια αρχή την Περιφέρεια Αττικής ξεκίνησαν την Δευτέρα 13 Ιανουαρίου.

Μια μοναδική γιορτή στο κέντρο της Αθήνας, μια ανοιξιάτικη εμπειρία στην καρδιά της πόλης του πολιτισμού και του αθλητισμού και ένας αγώνας που μας καλεί να απολαύσουμε τη γοητεία της πόλης, δίνοντας έμφαση στο «μαζί», τη συντροφικότητα αλλά και την ψυχαγωγία. Ελάτε να γεμίσουμε χαμόγελα και θετική διάθεση τους δρόμους της πόλης, συμμετέχοντας σε ένα γεγονός γεμάτο ζωντάνια, ανοικτό σε όλους.

Επίλεξε τον αγώνα που σου ταιριάζει και δήλωσε τώρα συμμετοχή για τη μεγαλύτερη γιορτή της πόλης που θα ξεκινήσει στις 19 Μαρτίου με τη λειτουργία του Κέντρου Εγγραφών της διοργάνωσης και θα ολοκληρωθεί στις 22 Μαρτίου με τη διεξαγωγή όλων των αγώνων στο κέντρο της Αθήνας.

Εγγραφές ΕΔΩ

Και για περισσότερες πληροφορίες στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης ΕΔΩ

runnfun.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey