'Εσπασε ρεκόρ χρόνων ο Γελαστός

23/02/2011 - 07:46

Ένα ρεκόρ που κρατούσε από το 1985 έσπασε την Κυριακή στην Πάτρα, στο αγώνισμα του βάδην, με θύτη τον Μυτιληνιό πρωταθλητή του αγωνίσματος Μιχάλη Γελαστό, ο οποίος πέτυχε εντυπωσιακή επίδοση στο Παμπελοπονησιακό Στάδιο, στην κατηγορία των νέων.

Συγκεκριμένα, η διοργάνωση "Βαδίζω στην Πάτρα" συγκέντρωσε όλα τα μεγάλα ονόματα του βάδην από την Ελλάδα, σε όλες τις κατηγορίες. Οι αγώνες είχαν συγκεκριμένη χρονική διάρκεια, ανάλογα με την ηλικία των αθλητών, που βάδιζαν όσο περισσότερο μπορούσαν σε αυτή την ιδιότυπη κούρσα.

Ο Μυτιληνιός πρωταθλητής του ΓΑΣ Ιλισσού, αγωνίστηκε στην κατηγορία των νέων, καταφέρνοντας να βαδίσει για δύο ώρες συνολικά, μια απόσταση 24 χιλιομέτρων και 179 μέτρων, καταρρίπτοντας έτσι το προηγούμενο ρεκό που κρατούσε από τις 27 Απριλίου του 1985, με τον Αθανάσιο Δεληγιάννη και την επίδοση των 22 χιλιομέτρων και 618 μέτρων στην ίδια χρονική διάρκεια.

Οι αγώνες αυτοί ήταν αναβίωση αγώνων με ιστορία 26χρόνων, όπου στους παλιότερους βαδιστές είχαν να θυμίσουν πολλά και μάλιστα όταν δόθηκε ως αναμνηστικό αντίγραφο του πινακίου των τότε αγώνων δεν έλειψαν οι συγκινήσεις. τα συστατικά της επιτυχημένης ημερίδας βάδην στην Πάτρα ήταν η πολυπληθής συμμετοχή, οι σπουδαίες επιδόσεις, και οι άρτια διοργάνωση.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey