Φεύγει για Ουκρανία η Φιάσκα

12/03/2020 - 19:17

Η Εθνική ομάδα βάδην αναχωρεί την Παρασκευή (13/3) για την Ουκρανία, προκειμένου να συμμετάσχει στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα, το οποίο θα διεξαχθεί το Σάββατο (14/3) στην πόλη Ιβάνο Φράνκβιστ. Ανάμεσα τους και η Όλγα Φιάσκα, που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στα 10χλμ βάδην κάτω των 20 ετών.

Για τη Μυτιληνιά πρωταθλήτρια η συμμετοχή της σε αυτή τη διοργάνωση έχει διπλή σημασία. Αφενός την κατάκτηση ενός ακόμα μεταλλίου, έχοντας ως μεγάλη της αντίπαλο την Εβίν Ντεμίρ από την Τουρκία. Αφετέρου την επίτευξη του ορίου πρόκρισης για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ20, που θα πραγματοποιηθεί το καλοκαίρι (7-12/7) στο Ναϊρόμπι της Κένυας.

Ασφαλώς το 50.30 ως επίδοση φαντάζει εντός των δυνατοτήτων της Φιάσκα, που έχει ατομικό ρεκόρ 48.31 από το μίτινγκ του Λουγκάνο, πέρυσι. Η αθλήτρια του Γρηγόρη Κοντού θα επιδιώξει το καλύτερο δυνατό, δεδομένων των συνθηκών, μιας και προβλέπονται ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες στην Ουκρανία.

Αναλυτικά η Εθνική ομάδα:

5χλμ. βάδην - Γυναίκες Κ18: Αναστασία Αντωνοπούλου (Ικαρος Ν. Ιωνίας), Χριστίνα Αρβανιτάκου (ΣΟΑ Φωκιανός Καρδίτσας)

10χλμ. βάδην- Γυναίκες Κ20: Όλγα Φιάσκα (ΑΣ Αθλοκίνηση Μυτιλήνης)

20χλμ. βάδην - Γυναίκες: Αντιγόνη Ντρισμπιώτη (ΑΣΣ Αλέξανδρος Μακεδονίας), Παναγιώτα Τσινοπούλου (ΓΣ Βέλος Παλαιού Φαλήρου), Εκτός συναγωνισμού: Χριστίνα Παπαδοπούλου (ΠΓΣ)

20χμλ. βάδην - Άνδρες: Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ (ΑΟ Μυκόνου)

10χλμ. βάδην - Άνδρες Κ18: Αλέξανδρος Μορτζάκης (ΑΕ Ολυμπίας Πατρών), Αριστοτέλης Μπούσδας (ΣΟΑ Φωκιανός Καρδίτσας)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey