Μένουμε προπονημένοι, αλλά και ασφαλείς!

  • SportLesvos
  • Κατηγορία Στίβος

Γέμισαν ξανά τα στάδια του νησιού με αθλητές και αθλήτριες του στίβου, που επέστρεψαν για προπονήσεις στον «Ταρλά», αλλά και στο «Κώστας Κεντέρης» της Καλλονής.

Μετά σπο σχεδόν δύο μήνες, λόγω των μέτρων προστασίας για την καταπολέμηση της εξάπλωσης της πανδημίας του κορονοϊού, αγόρια και κορίτσια άνω των 13 ετών, που ανήκουν στα αγωνιστικά τμήματα των σωματείων της Λέσβου, προπονήθηκαν ξανά υπό τις οδηγίες των προπονητών τους.

Κατά την είσοδο τους, υπάλληλοι του σταδίου -παρουσία και της Προέδρου του διαδημοτικού συνδέσμου Πολιτισμού, Αθλητισμού και Τουρισμού Λέσβου, Βάσως Χοχλάκα- πραγματοποιούσαν θερμομετρήσεις σε αθλητές και αθλήτριες, οι οποίοι συμπλήρωναν τις απαραίτητες βεβαιώσεις, όπως προβλέπεται από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Μιλώντας για την επανέναρξη των προπονήσεων και στη Λέσβο, η Βάσω Χοχλάκα σημείωσε: «Επαναλειτουργούν από σήμερα τα στάδια του νησιού μας και οι χώροι άθλησης, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας τόσο για τους αθλούμενους όσο και για τους προπονητές τους.

Βρέθηκα το απόγευμα στο Στάδιο Μυτιλήνης και είδα από κοντά τους ελέγχους σε αθλητές, αθλήτριες και προπονητές, όπως προβλέπεται από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, κατά την είσοδο τους. Γιατί πάνω απ' όλα, σημασία έχει να μένουμε ασφαλείς».

Karekos728x90