Επιτυχημένοι οι Διασυλλογικοί Αγώνες Κ16 στη Μύρινα

01/07/2020 - 14:48

Πραγματοποιήθηκαν στη Μύρινα οι Διασυλλογικοί Αγώνες Κ16 για τα σωματεία της Λήμνου, η οποία πήρε τη σκυτάλη μετά τους αντίστοιχους αγώνες στο Στάδιο Μυτιλήνης την περασμένη εβδομάδα.

Παρουσία της τεχνικής συμβούλου της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου, Ελένης Μαριγλή, το Στάδιο Μύρινας υποδέχθηκε το απόγευμα της Τρίτης (30/6) αθλητές και αθλήτριες κάτω των 16 ετών για τους Διασυλλογικούς Αγώνες του Β' Ομίλου (σωματείων Λήμνου) της συγκεκριμένης ηλικιακής κατηγορίας.

Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε δίχως την παρουσία θεατών, τηρώντας το εγκεκριμένο υγειονομικό πρωτόκολλο των αγώνων, για την ασφάλεια όλων των συμμετεχόντων.

Σε ανακοίνωσή της η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου ευχαριστεί όσους συνέβαλλαν με τη βοήθειά τους, στην επιτυχία και άρτια διεξαγωγή των αγώνων. Τους Κριτές, τους εθελοντές, το ιατρικό και εργατικό προσωπικό, το ΕΚΑΒ, τους προπονητές και τα μέλη Δ.Σ. των σωματείων ΑΕ Λήμνου και Ηφαιστίας, τον ΟΕΠΑ Δήμου  Λήμνου, καθώς και τους γονείς των παιδιών.

Σημειώνεται ότι οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν με αθλητικό υλικό - όργανα που ανήκουν στην «ΑΕ Λήμνου»,  η οποία τα διέθεσε για τη διεξαγωγή της διοργάνωσης.

Το πρόγραμμα των Διασυλλογικών Αγώνων συνεχίζεται την Παρασκευή 3 Ιουλίου στο Στάδιο Μύρινας, με την ηλικιακή κατηγορία Κ18, ενώ το Σάββατο 4 Ιουλίου θα διεξαχθεί η αντίστοιχη διοργάνωση στο Στάδιο Μυτιλήνης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey