«Δεν μπορώ να το πιστέψω!»

02/08/2020 - 11:15 Τελευταία τροποποίηση στις 02/08/2020 - 11:37

Η κούρσα των 10.000μ βάδην πλησιάζει προς το τέλος της και η Όλγα Φιάσκα κάνει υπεροπροσπάθεια, δίνοντας μάχη με το χρονόμετρο, τερματίζοντας σε 46.21.46 και σπάζοντας ένα Πανελλήνιο ρεκόρ που κρατούσε 19 ολόκληρα χρόνια από την Αθανασία Τσουμελέκα. 

Κοιτάζει το ρολόι της και πέφτει στο έδαφος, προσπαθώντας να συνηδειτοποιήσει τι ακριβώς έχει πετύχει. Η κάμερα την πιάνει να λέει «Δεν το πιστεύω». Είναι μια φράση, που αυτή τη φορά συνοδεύεται με δάκρυα χαράς. Γιατί ακριβώς τις ίδιες λέξεις είχε φωνάξει, κλαίγοντας από τα νεύρα της και στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20 στο Μπουρός της Σουηδίας, όταν είχε δεχθεί ποινή και χρειάστηκε για 1 λεπτό να παραμείνει στο pit lane.

Μιλώντας στο Sportsfeed.gr αμέσως μετά τον τερματισμό, δηλώνει αρχικά: «Δεν το έχω πιστέψει ακόμη, πραγματικά δεν το πιστεύω. Το περιμέναμε, προετοιμαζόμασταν γι’ αυτό και θέλαμε πολύ να κάνουμε το Πανελλήνιο ρεκόρ», προσθέτοντας: «Είχαμε σκοπό να το κάνω στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Ναϊρόμπι, αυτό ήταν το αρχικό πλάνο, όμως μετά αναβλήθηκε η διοργάνωση, οπότε άλλαξαν τα σχέδια».

Η Φιάσκα κυνηγούσε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα τους καλύτερους αθλητές κάτω των 20 ετών, αφού η εκκίνηση δόθηκε τατυτόχρονα, κάτι που την «τραβούσε» και της έδινε ρυθμό: «Με βοήθησε πάρα, μα πάρα, πολύ που βάδιζα μαζί με τα αγόρια. Είχα μείνει μαζί τους από την αρχή και κάθε φορά κυνηγούσα κάποιον να περάσω. Τι να πω, δεν μπορώ να το πιστέψω», κατέληξε.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey