Αναβάλλεται το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κ18

05/08/2020 - 19:19

Άσχημη εξέλιξη, εξαιτίας της πανδημίας Covid-19, αφού η προγραμματισμένη για τις αρχές Σεπτέμβρη διοργάνωση του Βαλκανικού Πρωταθλήματος Κ18 αναβλήθηκε.

Οι αγώνες θα διεξάγονταν στην πόλη Κράλιεβο της Σερβίας, ωστόσο η χώρα δοκιμάζεται από τον κορονοϊό και η Ομοσπονδία αποφάσισε να προχωρήσει σε αναβολή, χωρίς πάντως να ανακοινωθεί νέα ημερομηνία.

Δυστυχώς, αυτό πρακτικά σημαίνει ότι αθλητές όπως η Μαρία Κάσσου ή ο Γιάννης Παπαφιλίππου, που είχαν θέσει υποψηφιότητα για την εκπροσώπηση της χώρας μας στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κ18, βάσει των διακρίσεών τους στο αντίστοιχο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, χάνουν την ευκαιρία να αγωνιστούν με το εθνόσημο.

Υπενθυμίζεται ότι η Μαρία Κάσσου είχε αναδειχθεί χάλκινη Βαλκανιονίκης Κ18 στα 1.500μ, πέρυσι, στην Κωνσταντινούπολη.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

Δυστυχώς, η Σερβική Ομοσπονδία Κλασικού Αθλητισμού αναγκάστηκε να αναβάλει το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κ18, το οποίο ήταν προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί στο Κράλιεβο, στις 5 Σεπτεμβρίου, λόγω περιορισμών που επέβαλε η κυβέρνηση της χώρας. Η Balkan Athletics καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να προσφέρει μια διοργάνωση στους νέους αθλητές και στις νέες αθλήτριές μας, σε μια νέα ημερομηνία και χώρο διεξαγωγής, που όμως εκκρεμούν ακόμη. Συνειδητοποιούμε ότι αυτοί οι αγώνες αποτελούν μια ευκαιρία για τη νεολαία του στίβου και ελπίζουμε ότι θα μπορέσουμε να πραγματοποιήσουμε τους αγώνες στο μέλλον, παρά την περίπλοκη κατάσταση που υπάρχει παντού, αυτή την περίοδο, σε όλο τον κόσμο. Θα σας ενημερώσουμε σύντομα!»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey