Ευχαριστίες της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου

18/08/2020 - 18:41

Μετά και από την διεξαγωγή των Δ-κών Αγώνων της Ένωσης, ολοκληρώθηκαν και στο σύνολο τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Κλασικού Αθλητισμού από τον ΣΕΓΑΣ, όπου οι αθλητές και οι αθλήτριες των σωματείων μας από τη Λέσβο και τη Λήμνο έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό σε μια ιδιαίτερη και δύσκολη χρονιά λόγω της πανδημίας του covid 19, φέρνοντας σημαντικές επιτυχίες και διακρίσεις, σηκώνοντας ψηλά την σημαία των νησιών μας.

Ευχαριστούμε λοιπόν αρχικά, την Ομοσπονδία μας και το Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ, που παρά τις δύσκολες συνθήκες, πέτυχε να σχεδιάσει και να υλοποιήσει πλήρες αγωνιστικό πρόγραμμα. Κατάρτισε πρωτόκολλο διεξαγωγής αγώνων, σύμφωνα με οδηγίες ειδικών επιστημόνων- συνεργατών του, με βάση τα επιδημιολογικά δεδομένα και τις υποδείξεις της υγειονομικής επιτροπής της ΓΓΑ, θέλοντας να συμβάλλει στην ασφαλέστερη δυνατή παρουσία τόσο των αθλητών-τριών, των προπονητών, κριτών, εργαζομένων κ.λ.π. εμπλεκομένων φορέων.

Έδωσε την δυνατότητα στις Ενώσεις του, αρχικά να υλοποιήσουμε τα Διασυλλογικά Πρωταθλήματα των κατηγοριών Κ16, Κ18, και Α/Γ σε ομίλους, για την μείωση του συγχρωτισμού και την ασφάλεια όλων των συμμετεχόντων. Έδωσε την δυνατότητα στην Ένωσή μας, να διοργανώσει σε δύο ομίλους, τόσο στη Λήμνο όσο και στη Λέσβο τα Δ-κά Πρωτ-τα, χωρίς μετακινήσεις για την ασφάλεια όλων των συμμετεχόντων, ώστε στη συνέχεια να μπορούν τα παιδιά να συμμετάσχουν στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα, και να μην πάνε χαμένες οι προσπάθειες και η αγωνιστική χρονιά τους.

Τέλος διοργάνωσε άψογα τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα και έδωσε την ευκαιρία σε αθλητές-τριες από όλη την χώρα, όλων των ηλικιακών κατηγοριών να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους, διασφαλίζοντας την προπονητική και αγωνιστική λειτουργία του Ελληνικού Κλασικού Αθλητισμού. Ένα μεγάλο ευχαριστούμε, στους συνοδοιπόρους μας.

 Τον Σύνδεσμο Κριτών Κλασικού Αθλητισμού και τα μέλη του στη Λέσβο και τη Λήμνο, για την άψογη βοήθεια και συνεργασία τους

 Στους εθελοντές που δίνουν δυναμικό παρόν προσφέροντας την μέγιστη βοήθεια σε κάθε κάλεσμά μας

 Στους «Γιατρούς του Κόσμου» για την Εθελοντική υποστήριξη και Ιατρική κάλυψη που μας παρείχαν στις διοργανώσεις Κ16 & Κ18 ομίλου Λέσβου.

Τέλος πολλά μπράβο και θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και αθλήτριες των σωματείων από τη Λέσβο και τη Λήμνο που μαζί με τους προπονητές τους, συνεχίζουν με επιμονή , υπομονή και σωστή δουλειά και παρά τις ανεπίτρεπτες συνθήκες προετοιμασίας τους, στις άθλιες εγκαταστάσεις των σταδίων με τον ελλιπή εξοπλισμό, !!!ΚΟΝΤΡΑ!!! στο πείσμα όσων τους στερούν τα αυτονόητα…

Με τις διακρίσεις τους , μας κάνουν υπερήφανους!!! Αξίζουν Πολλά Συγχαρητήρια !!! Στο παρόν και στο μέλλον του Κλασικού αθλητισμού των νησιών μας, που απέδειξαν για άλλη μια χρονιά, ότι υπάρχει σημαντική αθλητική υποδομή στα σωματεία της Ένωσης. Να τους χαίρονται οι οικογένειές τους και με υγεία να συνεχίζουν τις προσπάθειές τους.

Καλή ξεκούραση ..καλές διακοπές…και ραντεβού ξανά τον Σεπτέμβρη με καλύτερες συνθήκες για όλους!!!.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey