Χάλκινοι Μιχαέλα Φιάσκα και Χατζίου!

12/02/2021 - 19:25 Τελευταία τροποποίηση στις 12/02/2021 - 19:46

Παρά το γεγονός πως ο ελληνικός αθλητισμός διανύει την πιο δύσκολη χρονική συγκυρία των τελευταίων δεκαετιών, λόγω της πανδημίας που κρατά τους αγωνιστικούς χώρους κλειστούς και τους αθλητές μας μακριά από την καθημερινή ρουτίνα της προπόνησης, αναζητώντας διάφορες εναλλακτικές για να παραμείνουν σε φόρμα, η Λέσβος συνέχισε την παράδοση των μεταλλίων σε μια ακόμα διοργάνωση του κλασικού αθλητισμού.

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου, που πραγματοποιείται στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, δύο σπουδαίοι αθλητές από τη Λέσβο ανέβηκαν στο βάθρο των νικητών, κατακτώντας από ένα χάλκινο μετάλλιο. Ο λόγος για τη Μιχάλελα Φιάσκα (Αθλοκίνηση Μυτιλήνης) και τον Πέτρο Χατζίου (Ολυμπιακός).

Η Φιάσκα αγωνίστηκε στα 1.500μ της κατηγορίας γυναικών, τερματίζοντας στην 3η θέση με επίδοση 4:49.53, πίσω από την Αναστασία Μαρινάκου (ΓΕΑ Τρικάλων, 4:24.33) και την Άρτεμις Μόκκα (ΓΣ Τρικάλων, 4:45.87), ανεβαίνοντας ξανά στο βάθρο και εμπλουτίζοντας τη συλλογή της με ένα ακόμα μετάλλιο σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Ο Χατζίου πραγματοποίησε έναν εξαιρετικό αγώνα στον τελικό του επί κοντώ, κατακτώντας την 3η θέση με άλμα στα 5,45μ που αποτελεί παράλληλα και ατομικό ρεκόρ. Ο Μυτιληνιός αθλητής δοκίμασε και στα 5,55μ αλλά είχε τρία αποτυχημένα άλματα, μένοντας πίσω από τους κορυφαίους του αγωνίσματος Μανόλη Καραλή (5,55μ) και Κώστα Φιλιππίδη (5,55μ).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey