Βάζει πλώρη για Ολυμπιακούς Αγώνες η Φιάσκα!

28/02/2021 - 12:39

Καταπληκτική εμφάνιση πραγματοποίησε η Όλγα Φιάσκα της Αθλοκίνησης Μυτιλήνης, κερδίζοντας το αγώνισμα των 20χλμ βάδην στη διοργάνωση των Μεγάρων, βάζοντας πλώρη, σύντομα, για τη συμμετοχή της σε μεγάλες διοργανώσεις της κατηγορίας Γυναικών, γιατί όχι και το καλοκαίρι στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. 

Η Μυτιληνιά πρωταθλήτρια του Γρηγόρη Κοντού, στην πρώτη της χρονιά στην κατηγορία Κ23, δεν είχε κανένα πρόβλημα να πετύχει το όριο (1:48:00) πρόκρισης στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23, αφού διένυσε τα 20χλμ. βάδην σε 1:36:53, κατακτώντας την πρώτη θέση στην απόσταση.

Με την επίδοσή της αυτή η Φιάσκα συνέτριψε το ατομικό της και συνάμα παλλεσβιακό ρεκόρ (1:40:20), κατεβάζοντας την επίδοσή της κατά 3,5 λεπτά! 

Πλέον η Όλγα Φιάσκα καλείται να επιβεβαιώσει τους χρόνους της στις επόμενες διοργανώσεις που θα λάβει μέρος, έχοντας πολλές πιθανότητες να συμπεριληφθεί στην Εθνική ομάδα στίβου που θα ταξιδέψει στην Ιαπωνία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, αφού κερδίζει βαθμούς στο σύστημα ranking. 

Την δεύτερη θέση στον αγώνα κατέλαβε η Μαρία Σεφεριάδη (ΑΕ Ολυμπίας Πατρών) με 1.51.46. Στα 20χλμ. βάδην Ανδρών, ο Ζαχαρίας Τσαμουδάκης δεν κατάφερε να τερματίσει, αφού εγκατέλειψε την προσπάθεια του μετά το 14ο χιλιόμετρο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey