Εγκατέλειψε η Φιάσκα στην Αττάλεια

28/03/2021 - 11:17

Δεν εξελίχθηκε όπως θα περίμενε η Όλγα Φιάσκα ο αγώνας της στα 20χλμ βάδην στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Α-Γ, αφού η πρωταθλήτρια του Γρηγόρη Κοντού και της Αθλοκίνησης Μυτιλήνης αναγκάστηκε να εγκαταλείψει στο 10ο χιλιόμετρο της απόστασης.

Η διοργάνωση της Αττάλειας στην Τουρκία είχε υψηλό συναγωνισμό στην κατηγορία των γυναικών με πολύ σημαντικές επιδόσεις για δύο αθλήτριες που συμμετείχαν εκτός συναγωνισμού. Ο λόγος για τη σπουδαία Τουρκάλα βαδίστρια Μεριέμ Μπεκμέζ που ολοκλήρωσε τον αγώνα σε 1:28:48, πετυχαίνοντας μάλιστα ρεκόρ Τουρκίας κάτω των 23 ετών, αλλά και την Ελληνίδα Κυριακή Φιλτισάκου που πέτυχε επίδοση 1:32:23, κατεβάζοντας εντυπωσιακά το ατομικό της ρεκόρ (1:39:46). Από ελληνικής πλευράς ξεχώρισε επίσης η Παναγιώτα Τσινοπούλου, που ήταν 2η στη συνολική κατάταξη με 1:32:33, όπως και η Χριστίνα Παπαδοπούλου με 1:32:53.

Να σημειωθεί ότι η ταλαιπωρία των μελών της ελληνικής αποστολής ήταν έντονη, αφού είχαν να αντιμετωπίσουν και την απώλεια των αποσκευών τους, οι οποίες δεν έφτασαν ποτέ στην Τουρκία.

Αναλυτικότερο ρεπορτάζ αργότερα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey