Η χρυσή πρωταθλήτρια και αριστούχος Μαρία Κάσσου απένειμε μετάλλια

13/07/2021 - 18:50 Τελευταία τροποποίηση στις 13/07/2021 - 18:56

Η χρυσή πρωταθλήτρια και αριστούχος στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις, Μαρία Κάσσου απένειμε μετάλλια στην αθλητική διοργάνωση «Moria Run 2021» με μήνυμα «Τρέξε Μαζί μας», που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία και μέριμνα της Τοπικής Διοίκησης Λέσβου της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (IPA) την Κυριακή. 

Η διοργάνωση αφορούσε σε αγώνες δρόμου, που διεξήχθησαν στην περιοχή της Μόριας και περιελάμβαναν μία βασική κυκλική διαδρομή μήκους 7,5 km με σημείο αφετηρίας και τερματισμού το Ρωμαϊκό Υδραγωγείο της περιοχής, καθώς και διαδρομή μήκους 1 km για παιδιά, με τερματισμό στον ίδιο χώρο.

 Σημαντική ήταν η ανταπόκριση και η συμμετοχή του κοινού στη διοργάνωση και ειδικότερα, στον αγώνα που αφορούσε τη βασική διαδρομή των 7,5 km έλαβαν μέρος άνδρες και γυναίκες ηλικίας από 14 έως 65 ετών, ενώ στον αγώνα του 1 km συμμετείχαν, με ιδιαίτερο ενθουσιασμό, περισσότερα από 40 παιδιά διαφόρων ηλικιών.

 Σε όλους τους συμμετέχοντες που τερμάτισαν στους αγώνες προσφέρθηκαν αναμνηστικά μετάλλια με την απεικόνιση του Ρωμαϊκού Υδραγωγείου, ενώ μετά την ολοκλήρωση τους πραγματοποιήθηκε, στο σημείο του τερματισμού, συμβολική απονομή μεταλλίων στους τρεις πρώτους που διακρίθηκαν από κάθε κατηγορία.

 Την απονομή των μεταλλίων στα παιδιά που τερμάτισαν στις τρεις πρώτες θέσεις, πραγματοποίησε η φετινή χρυσή νικήτρια των Πανελλήνιων αγώνων στα 3000 μέτρα και ασημένια στα 5000 μέτρα, στην κατηγορία Κ20, Μαρία Κάσσου.

Για τους συμμετέχοντες που διακρίθηκαν στον αγώνα της βασικής διαδρομής, τις απονομές πραγματοποίησαν, κατά περίπτωση, για την ηλικιακή κατηγορία 14 – 40 ετών, ο Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, αρμόδιος για θέματα αθλητισμού, πρώην Αστυνομικός Διευθυντής Λέσβου και μέλος της Ένωσης Δημήτριος Κουρσουμπάς, ενώ για την ηλικιακή κατηγορία 40 και άνω, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Θεόδωρος Βαλσαμίδης και ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Μόριας Ιωάννης Μαστρογιαννης.

Τα έσοδα που συγκεντρώθηκαν στο πλαίσιο της συγκεκριμένης διοργάνωσης, καθώς και έσοδα που θα συγκεντρωθούν από επόμενες δράσεις, πρόκειται να διατεθούν για κοινωφελή σκοπό και συγκεκριμένα για την αγορά ενός απινιδωτή, ο οποίος πρόκειται να προσφερθεί από την Τοπική Διοίκηση της Ένωσης, σε αθλητικό φορέα του νησιού, ώστε να συμβάλει στον τομέα της ασφάλειας των αθλητών.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey