Ξανά βάθρο η Ντενίζ στο Βαλκανικό

15/03/2011 - 12:54 Τελευταία τροποποίηση στις 15/03/2011 - 13:16

Πολύ καλή παρουσία είχαν οι Ελληνίδες αθλήτριες που συμμετείχαν στους Βαλκανικούς Αγώνες Ανωμάλου Δρόμου, που διεξήχθησαν στο Κραγκουγεβατς της Σερβίας. Η Ντενίζ Δημάκη, με καταγωγή από τη Μυτιλήνη και πρώην αθλήτρια του Άτλαντα στο Τρίαθλο, κατέκτησε την 8η θέση.

Πολύ καλά πλασαρίσματα είχαν επίσης από ελληνικής πλευράς, η Ειρήνη Κοκκινάριου (6η θέση) και η Μαρία Παρδάλου (13η θέση). Χάρη σε αυτές τις επιδόσεις άλλωστε, η Εθνική μας κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο ομαδικό.

Αμέσως μετά το τέλος των αγώνων, η Ντενίζ Δημάκη δήλωσε στην προσωπική της ιστοσελίδα: "Η συμμετοχή μου σε Βαλκανικό πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου ήταν ο πιο μεγάλος στόχος μου, όσο ήμουν νεώτερη…

Η συμμετοχή σε αυτή την διοργάνωση, εκείνη την εποχή, ήταν κάτι σαν πρόκριση σε Ολυμπιακούς. Οιι καλύτεροι αθλητές και αθλήτριες των Βαλκανίων σε επίπεδο αποστάσεων! Έτσι λοιπόν, η φετινή συμμετοχή μου, τρίτη συνολικά, μου δίνει χαρά, αποτελώντας και σήμερα βασικό μου αγωνιστικό στόχο. Θεωρώ τιμή την πρόκριση και τη συμμετοχή μου σε αυτή τη διοργάνωση. Οι Βαλκανικοί φέτος διεξήχθησαν σε ιπποδρόμιο και οι συνθήκες ήταν αρκετά δύσκολες, λόγω της πολλής λάσπης.

Εκτός του αγωνιστικού πλαισίου χαίρομαι τη συμμετοχή, τη διαφορετικότητα τέτοιων αγώνων και τη συνύπαρξη με τα μέλη της Εθνικής ομάδας των αποστάσεων."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey