Γιορτή βραβεύσεων κλασσικού αθλητισμού 2021

16/12/2021 - 18:54 Τελευταία τροποποίηση στις 16/12/2021 - 19:06

Η αγωνιστική σεζόν του 2021 ολοκληρώνεται και η Ένωση Αθλητικών Σωματείων ΣΕΓΑΣ Λέσβου με την υποστήριξη της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, διοργανώνουν Γιορτή Βραβεύσεων Κλασσικού Αθλητισμού.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 11:00 π.μ., στην αίθουσα τύπου του Δημοτικού Σταδίου Μυτιλήνης. Η παραπάνω εκδήλωση γίνεται ως ελάχιστη ανταμοιβή και προς τιμή, των αθλητών και αθλητριών των σωματείων της Ένωσης στη Λήμνο και στη Λέσβο, που συμμετείχαν – διακρίθηκαν σε διεθνής διοργανώσεις με την Εθνική Ομάδα και κατέκτησαν από 1 η έως 6 η θέση στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Κλασικού Αθλητισμού κατά την αγωνιστική περίοδο 2021, καθώς και των προπονητών τους.

Οι προσπάθειες και ο αγώνας τους παρ' όλες τις αντίξοες συνθήκες προετοιμασίας τους είναι άξιος επαίνων, αφού καταφέρνουν με τις επιδόσεις – αποτελέσματά τους να μας κάνουν υπερήφανους. Κατά την εκδήλωση επίσης θα πραγματοποιηθούν βραβεύσεις σε φορείς και προσωπικότητες που με τον τρόπο τους συμβάλουν στηρίζοντας τις προσπάθειες της Ένωσης και του Κλασικού Αθλητισμού του Νομού μας.

Λόγω της πανδημίας covid19, η εκδήλωση δυστυχώς θα πραγματοποιηθεί με περιορισμένο αριθμό ατόμων, γι'αυτό θα τηρηθούν οι παρακάτω οδηγίες:

-Ο κάθε αθλητής-αθλήτρια που βραβεύεται δικαιούται 1 συνοδό μέλος της οικογένειας του για να παρευρεθεί.

-Από το Δ.Σ. του κάθε σωματείου , μπορεί να παρευρεθεί ένας εκπρόσωπος καθώς και ο προπονητής του.

-Από τον σύνδεσμο κριτών κλασσικού αθλητισμού Λέσβου 2 εκπρόσωποι – μέλη Δ.Σ.

Επίσης, κατά τη είσοδο θα πρέπει να προσκομίσουν στον υπεύθυνο τα παρακαάτω δικαιολογητικά, όπως αναφέρει το υγειονομικό πρωτόκολλο και η ισχύουσα νομοθεσία:

-ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ

-ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΝΟΣΗΣΗΣ

-PCR TEST (72 ΩΡΩΝ)

-RΑPID TEST OI ANΩ ΤΩΝ 18 ΕΤΩΝ (48 ΩΡΩΝ)

-SELF TEST 24 ΩΡΩΝ , ΟΙ ΕΩΣ 17 ΕΤΩΝ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey