Πρωταθλήτρια Ελλάδας η Ελένη Παγίδα

16/03/2011 - 17:47 Τελευταία τροποποίηση στις 16/03/2011 - 18:15

Με μια πολύ σημαντική επιτυχία για τον κλασικό αθλητισμό της Λέσβου, ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα βάδην, που πραγματοποιήθηκε στα Μέγαρα, αφού η Ελένη Παγίδα της Ολυμπιάδας Μήθυμνας αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδας στα 10.000μ της κατηγορίας νεανίδων.

Η αθλήτρια από το Μόλυβο κατέκτησε την 1η θέση και το χρυσό μετάλλιο, έπειτα από έναν καταπληκτικό αγώνα, πετυχαίνοντας επίδοση 57:08.00, αφήνοντας στη 2η θέση την Ευσταθία Μάρκου του Αίολου Πατρών (59:49.00) και στην 3η θέση τη Μάρθα Μιχαήλοβα του Πανελληνίου ΓΣ (60:00.50).

Αναμφίβολα, το μετάλλιο αυτό έρχεται σε μια πολύ δύσκολη περίοδο για τον κλασικό αθλητισμό του νησιού μας, που έπειτα από μια δεκαετία άκρως παραγωγική από άποψη μεγάλων επιτυχιών σε πανελλήνιες και διεθνείς διοργανώσεις, είχε μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η εξαιρετική δουλειά που γίνεται όμως στο Μόλυβο, από τον προπονητή των επιτυχιών Βαγγέλη Ζορμπά και την Ολυμπιάδα, απέδωσε ξανά καρπούς, αφού μετά τις εξαιρετικές επιδόσεις στον ανώμαλο δρόμο, ήρθε και το χρυσό μετάλλιο στο βάδην. Το άστρο της 19χρονης Ελένης Παγίδα είχε λάμψει εξάλλου από τις μικρότερες ηλικιακά κατηγορίες.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey