Δεύτερη θέση για Αργυρού και Χατζίου!

02/03/2022 - 10:48 Τελευταία τροποποίηση στις 02/03/2022 - 10:59

Στην δεύτερη θέση βρέθηκαν στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου στο ΣΕΦ, η Μαρίτα Αργυρού και ο Πέτρος Χατζίου πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις.

Η Αργυρού αθλήτρια του ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος, κατέκτησε την 2η θέση στα 400μ. γυναικών με επίδοση 54.87 που αποτελεί νέο ρεκόρ, συνεχίζοντας παράλληλα τις καλές εμφανίσεις στη σεζόν.

Η αθλήτρια, που προπονείται υπό τις οδηγίες του Ανδρέα Λιναρδάτου, κλήθηκε να συμμετάσχει με την Εθνική ομάδα στο Βαλκανικό πρωτάθλημα κλειστού στίβου ανδρών-γυναικών που θα πραγματοποιηθεί στην Κωνσταντινούπολη στις 5 Μαρτίου στα 400μ., αλλά και στην σκυταλοδρομία 4Χ400μ. με τις Φέρρα, Κουτλή και Κυριακοπούλου.

chatziou_epi_konto_profile.jpg (1438×960)

Ακόμη ο Μυτιληνιός Πέτρος Χατζίου αθλητής του Ολυμπιακού, κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του, να αγωνιστεί και να διακριθεί κατακτώντας την 2η θέση στο άλμα επί κοντώ με επίδοση 5.35μ. (επέλεξε να συνεχίσει άλμα και στα 5,63μ. προκειμένου να πετύχει ένα νέο ρεκόρ, ωστόσο δεν τα κατάφερε). Ο Χατζίου, ο οποίος προπονείται υπό τις οδηγίες του Μανώλη Καραγιάννη, επίσης κλήθηκε να συμμετάσχει στο άλμα επί κοντώ με την Εθνική ομάδα στο Βαλκανικό πρωτάθλημα κλειστού στίβου ανδρών-γυναικών.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey