Τρίτος Διασυλλογικός αγώνας Ριπτικού Τετράθλου Κ14

03/06/2022 - 23:32 Τελευταία τροποποίηση στις 03/06/2022 - 23:38

Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου διοργανώνει τον Γ΄Διασυλλογικό Αγώνα Κ14 (Αγοριών-Κοριτσιών) «ΡΙΠΤΙΚΟΥ ΤΕΤΡΑΘΛΟΥ» το Σάββατο 4 ΙΟΥΝΙΟΥ 2022, όπου συμμετέχουν αθλητές – τριες γεννηθέντες τα έτη 2009 & 2010 όπως παρακάτω:

Για τον όμιλο των σωματείων της Λήμνου: Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο Δημοτικό Γήπεδο Κοντοπουλίου το πρωί του Σαββάτου, λόγω του ότι έχουν ξεκινήσει από τον Δήμο οι εργασίες «Εκσυγχρονισμού-βελτίωσης των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δημοτικού Σταδίου Μύρινας» όπου θα φιλοξενηθούν οι «33 οι Αιγαιοπελαγίτικοι Αγώνες Στίβου» τον προσεχή Οκτώβρη.

Για τον όμιλο των σωματείων της Λέσβου: Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης το απόγευμα του Σαββάτου. Στον Γ΄ στη σειρά Διασυλλογικό Αγώνα Κ14 του «Ριπτικού Τετράθλου» περιλαμβάνονται τα αγωνίσματα: 60μ, ΄Αλμα σε Μήκος, Σφαιροβολία, & Μπαλάκι, όπου οι αθλητές-τριες έχουν δικαίωμα να αγωνιστούν σε (2) το ανώτερο αγωνίσματα από τα παραπάνω, τα οποία θα πρέπει να είναι διαφορετικά από τα αγωνίσματα που συμμετείχαν στα προηγούμενα Τέτραθλα του Α΄ Αγώνα «Δρομικού» & του Β΄Αγώνα «Αλτικού Τετράθλου».

Οι επιδόσεις των αθλητών – τριών βαθμολογούνται με κλίμακα βαθμολογίας, από 10 μέχρι 110 βαθμούς. Βραβεύονται οι έξι πρώτοι νικητές-τριες της ατομικής κατάταξης των αγωνισμάτων του Τετράθλου και επιπλέον οι τρεiς πρώτοι νικητές-τριες της συνολικής βαθμολογίας. Με την διεξαγωγή των παραπάνω αγώνων η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου κλείνει με τον κύκλο των Διασυλλογικών της Αγώνων έτους 2022 και ξεκινά να προετοιμάζεται για την επόμενη μεγάλη διοργάνωση των Περιφερειακών Αγώνων, που θα πραγματοποιηθούν στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης με την συνεργασία και οικονομική υποστήριξη της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, με την επωνυμία Ε΄ΑΘΛΗΤΙΚΗ & ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΝΕΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey