Ξεκίνησαν τα έργα στον "Ταρλά"

05/07/2022 - 18:00 Τελευταία τροποποίηση στις 05/07/2022 - 18:21

Αρκετά χρόνια αναμονής όμως πλέον ο χρόνος μετράει αντίστροφα. Ένα διαχρονικό αίτημα που εδώ και 12 χρόνια μέσα από το "SL" έχει αναδειχθεί με συνεχή ρεπορτάζ, επιτέλους παίρνει σάρκα και οστά.

Έναρξη εργασιών χθες για την αντικατάσταση του ελαστικού τάπητα στον "Ταρλά". Μετά το γήπεδο της Καλλονής "Κώστας Κεντέρης, ετοιμάζεται να αλλάξει όψη και το Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης, έτσι ώστε να μπορεί να φιλοξενεί με σωστές υποδομές την προετοιμασία των αθλητών του κλασικού αθλητισμού που τόσες μεγάλες επιτυχίες καταγράφουν συνεχώς κάνοντας υπερήφανη τη Λέσβο, αλλά και αγώνες.

Σύμφωνα με όσα προβλέπονται από τη σύμβαση του έργου, οι εργασίες που θα πραγματοποιηθούν -βάσει των κανονισμών και προδιαγραφών Διεθνούς Ένωσης Ομοσπονδιών Κλασικού Αθλητισμού, προβλέπουν την αντικατάσταση των υφιστάμενων αλλοιωμένων ελαστικών συνθετικών ταπήτων μέσα στα όρια των αγωνιστικών χώρων των γηπέδων, τη συντήρηση / επιδιόρθωση των περιμετρικών και του εγκάρσιων καναλιών απορροής ομβρίων, την αντικατάσταση των σκαμμάτων και των βατήρων των Οριζόντιων Αλμάτων, την αποξήλωση των υπαρχόντων βαλβίδων Σφαιροβολίας και Δισκοβολίας / Σφυροβολίας και την αντικατάσταση των βαλβίδων του Άλματος επί κοντώ. 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey