Ο Πέτρος Χατζίου θα μπει από τον κλειστό με στόχο να βελτιώσει το ρεκόρ του

18/10/2022 - 13:25

Ο Πέτρος Χατζίου έχει ξεκινήσει την προετοιμασία για τη νέα σεζόν, καθώς στα πλάνα του τη νέα σεζόν είναι ο κλειστός και ένα ατομικό ρεκόρ.

Ο Μυτιληνιός αθλητής γυμνάζεται στον Άγιο Κοσμά με τον Μανώλη Καραγιάννη. «Η προετοιμασία ως τώρα πάει καλά. Στους στόχους μας για τη νέα χρονιά είναι ο κλειστός και να βελτιωθεί ο Πέτρος. Αυτό που χρειάζεται είναι αγώνες στο εξωτερικό, όμως δεν έχει μάνατζερ και το κλείσιμο μίτινγκ εκτός Ελλάδας είναι δύσκολο. Για παράδειγμα για το 2023 στον κλειστό μπορεί να ελπίζει για το ράνκινγκ μόνο το Βαλκανικό Πρωτάθλημα κλειστού. Όπως και να’ χει σε ανοιχτό και κλειστό ο στόχος είναι να βελτιώσει τις ατομικές του επιδόσεις», λέει στο Stivostime ο Έλληνας προπονητής.

Ο Πέτρος Χατζίου, που ανήκει στον Ολυμπιακό, έχει ατομικό ρεκόρ στον ανοιχτό 5,55μ., από πέρσι στο μίτινγκ αλμάτων στην Καλλιθέα. Στον κλειστό έχει 5,45μ. και αυτό πέρσι στο ΣΕΦ. Φέτος έκλεισε τη σεζόν με καλύτερη επίδοση 5,40μ. που έκανε και πάλι στην Καλλιθέα, όπου είχε κερδίσει. Ο 26χρονος άλτης είχε πάρει το χάλκινο μετάλλιο στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα στην Κραϊόβα και το ασημένιο μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στη Θεσσαλονίκη. Επίσης, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στο ΣΕΦ ήταν 2ος.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey